heat greek-product bio-product
Βιολογική Γραβιέρα Κατσικίσια Bio Αίγινο
search
  • Βιολογική Γραβιέρα Κατσικίσια Bio Αίγινο
  • Βιολογική Γραβιέρα Κατσικίσια Bio Αίγινο
  • Βιολογική Γραβιέρα Κατσικίσια Bio Αίγινο

Βιολογική Γραβιέρα Κατσικίσια Bio Αίγινο

8291
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής κατσικίσιας γραβιέρας Αίγινο, από 100% ελληνικό γάλα, στην καλύτερη τιμή, από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αγνή, παραδοσιακή γραβιέρα εξάμηνης ωρίμανσης, από παστεριωμένο, κατσικίσιο, ελληνικό γάλα βιολογικής κτηνοτροφίας. Αυθεντική πλούσια γεύση που συνοδεύει ευχάριστα κάθε γεύμα σας !

38,40 € / kg
με ΦΠΑ

Το τυρί είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας παρόμοιας με εκείνες του κρέατος και παρέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Λόγω της ωρίμανσης που υφίσταται, η πρωτεΐνη διασπάται με αποτέλεσμα να αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό & να είναι περισσότερο εύπεπτο. Η κατσικίσια γραβιέρα Αίγινο παρασκευάζεται με όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναδείξει την μοναδική και λίγο πικάντικη γεύση της. Με 6μηνο χρόνο ωρίμανσης και την σωστή εποχή συλλογής του γάλακτος, ώστε να την απολαύσετε με ένα λευκό ή κόκκινο κρασί.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Βιολογική γραβιέρα από παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα. Εξάμηνης ωρίμανσης. Λίπος 52% επί ξηρού, υγρασία 38%.

Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, 2310688553-4, 800599157, ΖΑΠΠΑ & ΜΑΚ ΑΓΩΝΑ 9
-
+


Συγκατάθεση για cookie