greek-product
Μουστάρδα Μεσογειακή 210γρ., Χωρίς Λάδι, Ελληνική, Οι Γουμένισσες
search
  • Μουστάρδα Μεσογειακή 210γρ., Χωρίς Λάδι, Ελληνική, Οι Γουμένισσες
  • Μουστάρδα Μεσογειακή 210γρ., Χωρίς Λάδι, Ελληνική, Οι Γουμένισσες

Οι Γουμένισσες Μουστάρδα Μεσογειακή ( χωρίς λάδι) 210g

7421
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Χειροποίητη μουστάρδα, με αρωματικά βότανα & δυνατό μεσογειακό άρωμα, χωρίς προσθήκη λαδιού. Απίθανη με τα κεφτεδάκια, την τηγανιά, τα λουκάνικα, τα σουβλάκια και το ψητό κρέας, καθώς και σαν sauce για σαλάτες & σάντουιτς.

2,45 €
με ΦΠΑ

Οι "Γουμένισσες" αντιπροσωπεύουν , τον εύφορο τόπο, τα αγνά υλικά, την παράδοση, αλλά και το μεράκι τον επαγγελματισμό και το όραμα. Τα προϊόντα τους δεν περιέχουν πρόσθετα και συντηριτικά, αλλά μόνο αγνά υλικά από το όρος Πάικο.

Στο Greenhousebio.gr θα βρείτε ακόμα υπέροχες μαρμελάδες & αλείμματα, γλυκά κουταλιού, ριζότο με μανιτάρια, χειροποίητες μαγιονέζες , μουστάρδες και ντιπ από τις "Γουμένισσες".

Origin
Greek
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

Συστατικά: Αλεύρι σίτου, νερό, ξύδι από κρασί, ζάχαρη, καρύκευμα μουστάρδας (αλεύρι σίτου, κιτρινόριζα, σινάπι αλεσμένο, αλάτι), αλάτι, ολόκληροι σπόροι μουστάρδας, κόμμι ξανθάνης, μπαχαρικά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie