• Νέο
heat greek-product bio-product
search

Μενοίκιο Βιολογικό Τυρί Κατσικίσιο 400g

16505
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Λευκό τυρί άλμης από βιολογικό, 100% ελληνικό, κατσικίσιο γάλα από επιλεγμένους παραγωγούς που ταΐζουν τα ζώα τους με δικές μας ζωοτροφές βιολογικής καλλιέργειας, με την προσθήκη πυτιάς, καλλιέργειας, και αλάτι.

7,95 €
με ΦΠΑ

Ωριμάζει τουλάχιστον για 60 μέρες και διατηρείται μέσα σε φυσική άλμη για να κρατήσει το άρωμα και τη μοναδική του γεύση. Είναι ένα τυρί που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της υγιεινής διατροφής, προερχόμενο από την κοντινή μας παράδοση.

Σε διατροφική αξία, το κατσικίσιο τυρί υπερτερεί των προϊόντων αγελαδινού γάλακτος, εξάλλου απορροφάται πολύ καλύτερα και είναι υποαλλεργικό προϊόν.

Το κατσικίσιο τυρί έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο το καθιστά ένα ιδιαίτερα πολύτιμο προϊόν για άτομα που πάσχουν από ασθένειες των οστών και των αρθρώσεων. Είναι επίσης απαραίτητο για έναν νεαρό αναπτυσσόμενο οργανισμό.

Το κατσικίσιο τυρί απορροφάται τέλεια από τον οργανισμό, επειδή τα λιπώδη κύτταρα του είναι παρόμοια με τα ανθρώπινα, επομένως δεν υπερφορτώνουν απολύτως το πεπτικό σύστημα.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Αίγειο γάλα, αλάτι, χλωριούχο ασβέστιο, οξυγαλακτική καλλιέργεια, πυτιά.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΑνά 100gΑνά 50g
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 280 kcal/1160 kj 140 kcal/580 kj
ΛΙΠΑΡΑ 24 g 12 g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 15,5 g 7,5 g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 0 g 0 g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ 0 g 0 g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 16 g 8 g
ΑΛΑΤΙ 2,55 g 1,3 g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie