heat greek-product bio-product
Φέτα Π.Ο.Π σε Άλμη Bio 1 κιλό, Ελληνική, Βιολογική, Μενοίκιο
search
  • Φέτα Π.Ο.Π σε Άλμη Bio 1 κιλό, Ελληνική, Βιολογική, Μενοίκιο
  • Φέτα Π.Ο.Π σε Άλμη Bio 1 κιλό, Ελληνική, Βιολογική, Μενοίκιο
  • Φέτα Π.Ο.Π σε Άλμη Bio 1 κιλό, Ελληνική, Βιολογική, Μενοίκιο

Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π σε Άλμη Bio 1 κιλό, Ελληνική, Μενοίκιο

4599
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αιγοπρόβειο τυρί φέτα με πιστοποίηση ISO 22000 και με την Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π). Παρασκευάζεται από φρέσκο πρόβειο και γίδινο γάλα της Δραμινής περιοχής και σε αναλογία σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΠΟΠ της Φέτας. Με ωρίμανση τουλάχιστον 60 ημερών, η Φέτα Μενοίκιο διατηρείται μέσα σε άλμη για να κρατάει το άρωμα και την μοναδική του γεύση.Η αναγραφόμενη τιμή είναι ανά κιλό.

19,45 €
με ΦΠΑ

Ο Αγροκτηνοτροφικός Βιομηχανικός Συνεταιρισμός «Μενοίκιο» στην Προσοτσάνη Δράμας, είναι ένας συνεταιρισμός που έχει ως στόχο του τη δημιουργία τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου φροντίζουνε για την εξασφάλιση της ποιότητας από τα πρωταρχικά στάδια της παραγωγής, ξεκινώντας από το χωράφι.

Μέλη του συνεταιρισμού καλλιεργούν τις βιολογικά πιστοποιημένες ζωοτροφές τους στην κοιλάδα του Μενοικίου. Αυτές στη συνέχεια τροφοδοτούν όχι μόνο τις κτηνοτροφικές μονάδες των μελών αλλά και επιλεγμένους παραγωγούς του Νομού Δράμας.

Στη συνέχεια έρχεται το τυροκομείο του συνεταιρισμού όπου παράγονται προϊόντα υψηλής ποιότητας, με διαδικασίες τήρησης όλων των αρχών υγιεινής και ασφάλειας με βάση το πρότυπο ISO 22000. Τα βιολογικά τους προϊόντα πιστοποιούνται από τη BIOHELLAS. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει φέτα, βιολογική φέτα ,λευκό τυρί άλμης από αιγοπρόβειο γάλα, λευκό τυρί άλμης από κατσικίσιο γάλα, βιολογικό γιαούρτι, ανθότυρο, μυζήθρα, τυρί σχάρας (ημίσκληρο τυρί άλμης με δυόσμο κατάλληλο για ψήσιμο σε σχάρα) ενώ σε δοκιμαστικό στάδιο βρίσκονται μία σειρά άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie