• Νέο
bio-product
search

Βιολογικό MCT Oil C8 500ml Mattisson

15918
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Tο έλαιο Organic MCT της Mattisson είναι κατασκευασμένο από 100% οργανικό λάδι καρύδας και αποτελείται από 48% καπρυλικό οξύ/C8 και 35% καπρινικό οξύ/C10.

27,20 €
με ΦΠΑ

Το MCT σημαίνει τριγλυκερίδιο μέσης αλυσίδας και είναι ένας τύπος λιπαρού οξέος. Τα τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας ή MCTs είναι οι τύποι κορεσμένων λιπαρών οξέων που βρίσκονται στις καρύδες. Μεσαία αλυσίδα σημαίνει ότι τα λιπαρά οξέα έχουν μεσαία αλυσίδα. Το λάδι MCT παρέχει γρήγορη ενέργεια και δεν αποθηκεύεται ως λίπος. Γι' αυτό χρησιμοποιείται και από αθλητές ως συμπλήρωμα. Σε αντίθεση με τα άλλα μείγματα ελαίων MCT μας, αυτή η οργανική παραλλαγή εξακολουθεί να περιέχει μια μικρή ποσότητα λαυρικού οξέος (C12). Το λάδι MCT έχει ουδέτερη γεύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ζεστό όσο και κρύο για να αντικαταστήσει άλλα έλαια και λίπη.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Έλαιο MCT από λάδι καρύδας*. *= Βιολογικό

Το λάδι MCT έχει ουδέτερη γεύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κρύο όσο και ζεστό για να αντικαταστήσει άλλα έλαια και λίπη. Μέγιστη θέρμανση έως 177 βαθμούς Κελσίου. Οποιοδήποτε ίζημα είναι φυσιολογικό.

Τα MCT λιπαρά οξέα μετατρέπονται από το σώμα σε μόρια που ονομάζονται κετόνες. Στη δίαιτα κετο, αυτές οι κετόνες (και επομένως τα λίπη από τα οποία προέρχονται) παίζουν σημαντικό ρόλο.

Το οργανικό λάδι MCT είναι επίσης ιδανικό για αθλητές. Αυτά τα γρήγορα απορροφήσιμα λίπη είναι ευεργετικά ως θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

θρεπτική αξία ανά 100 g
ενέργειας 3760 kJ / 900 kcal
λιπαρά 100 g
λίπος εκ των οποίων κορεσμένα 100 g
υδατάνθρακες 0 g
πρωτεΐνες 0 g
αλάτι 0 g
καπρικό οξύ (C10) 35 g
καπρυλικό οξύ (C8) 47,5 g
λαυρικό οξύ (C12) 12 γρ

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie