bio-product
search

Βιολογικό Σησαμέλαιο 500ml Crudigno

14577
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Έλαιο που λαμβάνεται αποκλειστικά με πρώτη μηχανική ψυχρή έκθλιψη του σουσαμιού από βιολογική καλλιέργεια, φυσική μετάγγιση και ήπια διήθηση.

12,50 €
με ΦΠΑ

Συνιστούμε τη χρήση ψυχρής έκθλιψης βιολογικού σησαμέλαιου Crudigno, επειδή είναι πλούσιο σε φωσφολιπίδια και λεκιθίνες που βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από καρδιαγγειακές παθήσεις και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. πολύ ανθεκτικό στην οξείδωση καθώς είναι φυσικά πλούσιο σε ελαϊκό οξύ. Διατηρεί ισχυρή σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για μαγείρεμα όσο και για τηγάνισμα. Επίσης εξαιρετικό για νόστιμες συνταγές με μπισκότα και προϊόντα αρτοποιίας.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Βιολογικό Σουσάμι

Ενέργεια:
3404 kJ / 828 kcal
Λιπαρά:
92g
Υδατάνθρακες:
0g
Αλάτι:
0g


*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie