bio-product
search
  • Βιολογικό Αγάρ - Αγάρ 30 γρ. Bio Biovegan

Βιολογικό Αγάρ - Αγάρ 30g Biovegan

9234
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού αγάρ - αγάρ της Biovegan, κατάλληλη για vegans & χορτοφάγους, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα για την μαγειρική & την ζαχαροπλαστική, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αγνό, φυτικό πηκτικό μέσο για ζελέ, κρέμες, μαρμελάδες & παγωτά. Η τέλεια εναλλακτική λύση στην ζωική ζελατίνη.

4,15 €
με ΦΠΑ

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αγάρ - Αγάρ βιολογικής καλλιέργειας.

Για να ενεργοποιηθεί το αγάρ-αγάρ πρέπει πρώτα να βράσει. Δυαλύουμε 2 γρ. αγάρ-αγάρ σε 100ml νερό και τα βάζουμε να βράσουν για ένα λεπτό. Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και το αναμείγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ΒΙΟΑΓΡΟΣ Α.Ε Τ:2382081660

Δεν περιέχει γλουτένη & λακτόζη. Μπορεί να περιέχει ίχνη από καρύδια, αμύγδαλα, σόγια. Κατάλληλο για vegans & vegeterians

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie