
Προέρχεται από την πρώτη αποφλοίωση. Για την παραγωγή του αφαιρείται μέρος ή το σύνολο του εξωτερικού σκληρού φλοιού. Με τον τρόπο αυτό διατηρεί τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά του. Χρειάζεται τριπλάσιο περίπου χρόνο βρασμού από το λευκό ρύζι.
Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δύο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκομένων θερμίδων παγκοσμίως.
Μακρύκοκκο λευκό ρύζι βιολογικής καλλιέργειας.
Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.