

Εξαιρετικής ποιότητας μακρύ λευκό ρύζι ποιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Ιδανική ποικιλία για σπιρωτό πιλάφι αλλά και για σαλάτες. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.
ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΥΜΙΝΟ & ΚΡΑΣΙ
Υλικά 1 κούπα ρύζι λευκό μακρύ
1 κούπα νερό 1 κούπα λευκό ξηρό κρασί 1 κ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλικομμένο 1 κ. γλυκού κύμινο
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ρύζι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα, προσθέτουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και μετά το νερό , τέλος προσθέτουμε το κύμινο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10- 15 λεπτά μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά του .