greek-product bio-product
search

Βιοβλαστός Βιολογικό Ρύζι Ανάμεικτο 500g

16250
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το ανάμεικτο ρύζι προέρχεται από μια μίξη καστανού, κόκκινου και άγριου ρυζιού και είναι κατάλληλο για σπυρωτό πιλάφι και σαλάτες.

2,91 €
με ΦΠΑ

Πολύ λίγα δημητριακά έχουν τη σημασία του ρυζιού στη διατροφή των ανθρώπων παγκοσμίως. Το 50% έως το 66% του πληθυσμού της γης εξαρτάται από το ρύζι για τη διατροφή του. Το ρύζι δίνει στο σύνολο των ανθρώπων το 20% ενέργειας, το 13% των πρωτεϊνών που χρειάζεται ο οργανισμός τους. Για το 50% έως το 66% του πληθυσμού της γης, το ρύζι αποτελεί μια πολύ σημαντική πηγή πρόσληψης διατροφικής ενέργειας.

Το βιολογικό ρύζι είναι πλούσιο σε σύνθετους υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και άλλα ανόργανα στοιχεία. Είναι εύπεπτο, δεν προκαλεί αλλεργία. Δεν περιέχει γλουτένιο που είναι αιτία της ασθένειας κοιλιοκάκης. Το ρύζι δεν περιέχει χοληστερόλη και άλλα λίπη ούτε και νάτριο. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, κάλιο, μαγνήσιο, φωσφόρο, σίδηρο, βιταμίνες Β και βιταμίνη Ε.

Origin
Greek
Bio
Ναι

*ΡΥΖΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 20%,  *ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥ 72%, *ΡΥΖΙ ΑΓΡΙΟ 8%.
*προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Χρόνος μαγειρέματος :
Ο χρόνος βρασμού του κυμαίνεται γύρω στα 45 λεπτά.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100 γρ
Ενέργεια : 1481 kj / 354 kcal        Λιπαρά : 1,16 γρ     Κορεσμένα λίπη : 0,3 γρ
Υδατάνθρακες : 79 γρ    Φυτ. Ινες 5,8 γρ   Σάκχαρα : 0,3 γρ  Πρωτεΐνες : 7,6 γρ    Νάτριο : 0,001 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie