

Βιολογικό αναποφλοίωτο (καστανό)μακρύ ρύζι από την Ιταλία. Ως το λιγότερο επεξεργασμένο από όλα τα υπόλοιπα είδη ρυζιού το καστανό ρύζι είναι το ρύζι με τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.
ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΡΔΑΜΟ & ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
Υλικά:
Εκτέλεση: Βάζουμε το λάδι με το ρύζι να καβουρντισθεί και μόλις βράσει το νερό, σε μιά άλλη κατσαρόλα, ρίχνουμε το νερό στο ρύζι . Προσθέτουμε το αλάτι, την ρίγανη, το γλυκάνισο, το κάρδαμο και ανακατεύουμε χαμηλώνοντας την φωτιά. Το σκεπάζουμε και τ' αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του. Το σερβίρουμε σκέτο ή το ανακατεύουμε με αρακά και καρότα βρασμένα ή με σάλτσα σόγιας.