bio-product
Βιολογικό ρύζι κοντό λευκό Iταλίας  Greenhouse
search
  • Βιολογικό ρύζι κοντό λευκό Iταλίας  Greenhouse

Βιολογικό Ρύζι Κοντό Λευκό Iταλίας Bio, Greenhouse

2567
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Λευκό κοντό ρύζι από την Ιταλία πιστοποιημένης βιολογικής προέλευσης . Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ιδανικό για σούπες γεμιστά και ρυζόγαλο. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.

4,20 € / kg
με ΦΠΑ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΡΥΖΟΓΑΛΟ

5 κούπες φρέσκο γάλα2 κούπες νερό3/4 της κούπας ρύζι γλασέ5 κούπες φρέσκο γάλα1/4 κουταλάκι του γλυκού κοπανισμένη μαστίχα2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ½ κούπα ζάχαρηλίγο αλάτικανέλα

Εκτέλεση

Αρχικά σε μια κατσαρόλα, το ρύζι , το νερό και το αλάτι.Τα αφήνουμε να σιγοβράζουν για 10 λεπτά.Στο χρόνο αυτό ρίχνουμε στην κατσαρόλα το φρέσκο γάλα.Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη μαστίχα και ανακατεύουμε.

Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό.Όταν το ρύζι και τα υπόλοιπα υλικά βράσουν ρίχνουμε το κορν φλάουρ στην κατσαρόλα και ανακατέυουμε ξανά.Αφήνουμε να σιγοβράζει.Το ρυζόγαλο είναι έτοιμο μόλις πήξει.Το μοιράζουμε σε μικρά μπολ, το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο.Πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε από πάνω με κανέλα.

Το GreenHouse ως το πρώτο πιστοποιημένο απο τη ΔΗΩ ,σημείο πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα , μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε απο μια μεγάλη σειρά βιολογικών προϊόντων
χύμα .Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα και η σιγουριά των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές αφου έτσι αποφεύγουμε το κόστος συσκευασίας .

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie