Συνταγή για Bio Muffins με φρούτα

Υλικά

2 ώριμες μπανάνες 
12 φράουλες
1/2 μήλο 
15 σμέουρα-μούρα
1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας 
1+1/2 φλιτζάνι αλεύρι χωρίς γλουτένη που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Προαιρετικά: 1 κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια

Εκτέλεση:

1) Προθερμένουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς
2) Κόβουμε τα φρούτα σε κομματάκια
3) Προσθέτουμε όλα τα φρούτα σε ένα μπολ και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι
4) Προσθέτουμε το λάδι καρύδας και συνεχίζουμε να πολτοποιούμε τα φρούτα 
5) Ρίχνουμε μέσα στο μπολ το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
6) Χωρίζουμε το μείγμα σε 12 φορμάκια ή θήκες σιλικόνης για muffins
7) Ψήνουμε για 18 έως 20 λεπτά 
Συγκατάθεση για cookie