search

MagnaShot 25ml BioTech USA

15523
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Υγρή φόρμουλα που συμβάλει στην μείωση της μυικής κόπωσης . Περιέχει Μαγνήσιο, Βιταμίνη Β6, L-Καρνιτίνη & εκχύλισμα πράσινου καφέ.

2,30 €
με ΦΠΑ

Γιατί συνιστάται το προϊόν BioTechUSA Magna Shot:

Το μαγνήσιο είναι ένα ζωτικό μέταλλο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η σημασία του υποδηλώνεται και από το γεγονός ότι, όπως και το κάλιο, αυτό το στοιχείο υπάρχει επίσης σε όλα τα κύτταρα του σώματός μας. Καθώς το μαγνήσιο δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα άλλο και το σώμα μας δεν είναι σε θέση να το παράγει, πρέπει να προσέχουμε τη σωστή πρόσληψη του.

Δεδομένου ότι το μαγνήσιο έχει μάλλον πολύπλοκα φυσιολογικά αποτελέσματα και εμπλέκεται σε μια σειρά μεταβολικών διεργασιών, η έλλειψή του μπορεί επίσης να προκαλέσει ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων. Η ανεπάρκεια μαγνησίου προκαλείται συνήθως από ανθυγιεινό τρόπο ζωής, έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, χρόνιο στρες, ανεπαρκή και κακής ποιότητας τροφή, ορισμένα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ηλικία και διάφορες φυσιολογικές καταστάσεις (π.χ. εγκυμοσύνη, θηλασμός, παιδική ηλικία), καθώς και κάποιες χρόνιες , μη φυσιολογικές διεργασίες.

Το μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και των φυσιολογικών μεταβολικών διεργασιών που παράγουν ενέργεια, καθώς και στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών. Η βιταμίνη Β6 και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το κάλιο και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μυών. Το κάλιο, το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, το MagnaShot αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Μία μερίδα (2 mega κάψουλες) περιέχει:

  • 175 mg μαγνησίου
  • 500 mg L-καρνιτίνη
  • 50 mg εκχύλισμα πράσινου καφέ
  • 1,4 mg βιταμίνης Β6
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

Nερό, γλυκονικό μαγνήσιο, L-καρνιτίνη 4%, άλατα μαγνησίου κιτρικού οξέος, οξύ (κιτρικό οξύ), εκχύλισμα πράσινου καφέ 0,4%, αρωματικό, συντηρητικό (χλωριούχο κάλιο), γλυκαντικά (ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη), συντηρητικό (σορβικό οξύ) υδροχλωρική πυριδοξίνη.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής!

Συνιστώμενη χρήση:  1/2 αμπούλα (12,5 ml) κατά τη διάρκεια μακράς ή/και έντονης προπόνησης. 

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

upplement Facts: Daily amount: 1 serving (12.5 ml), Servings per container: 2

12,5 ml

Magnesium

175 mg (47%*)

L-carnitine

500 mg

Green coffee extract

- of which caffeine

- of which chlorogenic acid

50 mg

5 mg

2,5 mg

Vitamin B6

1,4 mg (100%*)

*Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών για ενήλικες.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie