search

100% L-Glutamine 500gr BioTech USA

15501
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

100% καθαρή σκόνη l-Γλουταμίνης , έτοιμη για κατανάλωση . Για χρήση πριν και μετά την προπόνηση . Μας δίνει 5.000 mg L-γλουταμίνης ανα μερίδα . Χωρίς πρόσθετο άρωμα ή προσθετικά γεύσης

28,90 €
με ΦΠΑ

Είστε έτοιμοι να ασκηθείτε; Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε κάθε μυϊκό κύτταρο του σώματός σας για σκληρή δουλειά; Τα καλά νέα είναι ότι η 100% L-Γλουταμίνη είναι εκατό τοις εκατό έτοιμη για κατανάλωση! Λαμβάνεται πριν και μετά από μια προπόνηση, η 100% L-Γλουταμίνη προμηθεύει το σώμα σας με 5.000 L-γλουταμίνη κάθε φορά. Δεν προστέθηκαν άλλα συστατικά στο προϊόν.

Η γλουταμίνη είναι ένα "κατά συνθήκη" απαραίτητο αμινοξύ, του οποίου η ενδογενής παραγωγή δεν επαρκεί σε καταστάσεις stress (όπως η έντονη άσκηση), με ποικίλιες δράσεις (πρωτεϊνοσύνθεση, μείωση του πρωτεϊνικού καταβολισμού, ενίσχυση του ανοσοποιητικού) οι οποίες συμβάλλουν στην αποτελεσματική αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

Συμβουλή: Δεν προστέθηκε γεύση στο προϊόν. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με άλλα προϊόντα γεύσης, όπως σκόνες πρωτεΐνης, ή να το ανακατέψετε με χυμό.

Βασικά χαρακτηριστικά

5.000 mg L-γλουταμίνης σε μία μερίδα

Προϊόν 100% καθαρότητας

Χωρίς λακτόζη, γλουτένη και ζάχαρη

Χωρίς γεύση

  • Ιδανική για

  • Bodybuilders

  • Αθλητές Ανταγωνιστικών αθλημάτων που βρίσκονται στην τελευταία φάση της προετοιμασίας

  • Όσους θέλουν L-γλουταμίνη χωρίς γεύση.

    Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, η 100% L-γλουταμίνη αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

L-Γλουταμίνη 100%. Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

Αναμείξτε 5 g σκόνης με 100 ml νερό ή χυμό φρούτων. Πίνετε πριν και μετά την προπόνηση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Φυλάσσετε μακριά από παιδιά. Εάν βρίσκεστε υπό ιατρική θεραπεία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται ερμητικά κλειστό, σε θερμοκρασία μεταξύ 5°C και 25°C και σχετική υγρασία που δεν υπερβαίνει το 70%. Αποθηκεύστε μακριά από την άμεση ζέστη, το ηλιακό φως και την υγρασία.

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Nutrition Facts | Serving size: 5 g | Servings per container: 100 | Daily amount: 2x5 g

 

100 g

RI* (100g)

5 g

Energy

1700 kJ/400 kcal

20%

85 kJ/20 kcal

Fat

- of which saturates

0 g

0 g

0%

0%

0 g

0 g

Carbohydrate

- of which sugars

0 g

0 g

0%

0%

0 g

0 g

Protein

100 g

200%

5 g

Salt

0 g

0%

0 g

*Πρόσληψη αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal).

Active ingredient

in 100 g

in 1 serving (5 g)

L-Glutamine

100 g

5 g

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie