search

C30 Energy Gel with Caffeine Espresso 12 x 60ml Neversecond

16052
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ενεργειακό gel με καφεϊνη για γρήγορη απορρόφηση ενέργειας.

42,00 €
με ΦΠΑ

C30+ ENERGY GEL WITH CAFFEINE12-UNIT PACKΤα ενεργειακά gel C30+ είναι απλά τα καλύτερα ενεργειακά gel που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Διαμορφωμένα με ελάχιστο αριθμό συστατικών, περιέχουν μόνο ό,τι χρειάζεστε για μέγιστη απόδοση. Κάθε ενεργειακό gel αποδίδει ακριβώς 30 γραμμάρια ενέργειας χρησιμοποιώντας το σύμπλεγμα AJ21, ένα μείγμα υδατανθράκων μαλτοδεξτρίνης σε φρουκτόζη 2:1 που απορροφάται γρήγορα ενώ είναι πολύ εύκολο στο στομάχι. Το αποτέλεσμα είναι γρήγορη ενέργεια με πολύ μειωμένο κίνδυνο γαστρεντερικών προβλημάτων. Κάθε gel περιέχει επίσης 200 mg νατρίου για την προώθηση της ταχύτερης απορρόφησης του νερού. Όλα τα gel μας έχουν ήπια γεύση και χαμηλό ιξώδες, ώστε να καταναλώνονται εύκολα ακόμα και σε έντονες συνθήκες προπόνησης και αγώνων. Σε αντίθεση με τα ενεργειακά gel C30, τα gel C30+ περιέχουν 75 mg καφεΐνης ανά gel. Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί κλινικά ότι ενισχύει την αθλητική απόδοση όταν καταναλώνεται σωστά. Καθώς η ανοχή στην καφεΐνη μπορεί να ποικίλλει πολύ, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγχετε την πρόσληψη καφεΐνης πολύ προσεκτικά, προκειμένου να ρυθμίσετε τη σωστή δόση για εσάς.

Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Οχι

Καταναλώστε από 1-3 gel ανά ώρα έντονης άσκησης. Όλες οι παρτίδες προϊόντων είναι ελεγμένες και πιστοποιημένες χωρίς απαγορευμένες ουσίες από την Informed Sport.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie