• Νέο
search

Puls Nutrition Energy Gel Caffeine Strawberry Flavor 40g

16433
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Puls Energy Gel θα σας κρατήσει σε κίνηση σε μεγάλες διαδρομές. Με βέλτιστη αναλογία μαλτοδεξτρίνης-φρουκτόζης 1:0,8, το gel απορροφάται γρήγορα και παρέχει άμεση ώθηση ενέργειας.

1,80 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 48 τεμάχια.

Συσκευασμένο σε μια βολική συσκευασία μιας δόσης, το προϊόν καταναλώνεται εύκολα εν κινήσει. Το Puls Energy Gel υποστηρίζει την απόδοση σε αθλήματα αντοχής μεγάλης διάρκειας όπως τρέξιμο, ποδηλασία ή τρίαθλο. Γλυκιά γεύση φράουλας.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Nερό, μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη, άρωμα, θαλασσινό αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), συντηρητικά (σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο).

1-4 gel την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής. Φυλάσσεται σε ξηρό δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως. 

 Διατροφικές αξίες 100 γρ 40 γρ
Ενέργεια kJ (kcal) 1029(242) 412(97)
Λίπος 0,0 γρ 0,0  γρ
   εκ των οποίων κορεστεί 0,0  γρ 0,0  γρ
Υδατάνθρακες 60,5 γρ 24,2 γρ
   εκ των οποίων τα σάκχαρα  29,9 γρ 12 γρ
Πρωτεΐνη 0,0 γρ 0,0 γρ
Αλας 0,11 γρ 0,05 γρ
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie