bio-product
search

Βιολογικές Σταγόνες αυτo-μαυρίσματος Self tanning drops 35 ml Vegan, Biarritz

14094
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι σταγόνες προσώπου και σώματος της Biarritz, θα σας δώσουν ένα εξατομικευμένο μαύρισμα με φυσική όψη. Και, με το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα Alga-Gorria® που υπάρχει στη φόρμουλα Self-Tanning Drop, προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος.

21,90 €
με ΦΠΑ

Οι σταγόνες αυτομαυρίσματος προσώπου και σώματος της Biarritz θα σας δώσουν ένα εξατομικευμένο μαύρισμα με φυσική όψη.

Μόλις μερικές σταγόνες αναμεμειγμένες στο αγαπημένο σας προϊόν περιποίησης δέρματος κάνουν το κόλπο: μία λαμπερή υγιής εμφάνιση για το πρόσωπο και το σώμα σας όποτε θέλετε!

Θα αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο και προοδευτικό μαύρισμα, χωρίς έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες.

Και, με το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα Alga-Gorria® που υπάρχει στη φόρμουλα Self-Tanning Drop, προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Διυδροξυακετόνη, Ερυθρουλόζη, Γλυκερίνη **, Προπανοδιόλη, Πεντυλενογλυκόλη, Εκχύλισμα Gelidium Sesquipedale, Σκόνη χυμού φύλλων Aloe Barbadensis*, Καραμέλα, κόμμι ξανθάνης, πολυγλυκερύλιο 4

* : Συστατικά βιολογικής γεωργίας

** : Παρασκευάζεται με βιολογικά συστατικά

100% φυσικής προέλευσης του συνόλου

Το 24,8% των συνολικών συστατικών είναι βιολογικής γεωργίας.

COSMOS ORGANIC πιστοποιημένο από την ECOCERT Greenlife σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS

Μερικές σταγόνες self tanning drops της Biarritz αναμεμειγμένες με το αγαπημένο σας προϊόν περιποίησης προσώπου ή σώματος παρέχουν προσαρμόσιμο χρωματισμό κατά βούληση: 1 έως 3 σταγόνες για ελαφρύ έως μέτριο αποτέλεσμα, 4 έως 7 για περισσότερη ένταση. 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie