• -12%
bio-product
search

Lavera Αντηλιακή Sensitive Sun Lotion SPF30 – 100ml

16034
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ζήστε την αίσθηση της Lavera με την φυσικά αποτελεσματική αντηλιακή προστασία: Το SUN LOTION SENSITIVE SPF 30 παρέχει άμεση προστασία που είναι αξιόπιστη και καλά ανεκτή, ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, και αποτρέπει τόσο τα ηλιακά εγκαύματα όσο και τις μακροχρόνιες βλάβες του δέρματος. Κατάλληλο για άτομα με νευροδερματίτιδα

20,50 €
23,30 €
με ΦΠΑ

Η ελαφριά αδιάβροχη φόρμουλα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία με φυσική βιταμίνη Ε και βιολογικό βούτυρο καριτέ μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμών του δέρματος που σχετίζονται με τον ήλιο, αλλεργιών και ακμής της Μαγιόρκα. Η αντηλιακή λοσιόν περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου, ένα 100% ορυκτό φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας που κάθεται στην επιφάνεια του δέρματος και αντανακλά τις υπεριώδεις ακτίνες σαν καθρέφτης, χωρίς να αφήνει λευκές κηλίδες στο δέρμα.

Η φυσική βιταμίνη Ε είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.
Το βιολογικό βούτυρο καριτέ σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα και είναι εξαιρετικά αποδεκτό από αυτό.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Dicaprylyl Ether, Zinc Oxide (nano), Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Tridecane, Pongamia Glabra Seed Oil, Undecane, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Polyhydroxystearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Glyceryl Oleate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Tocopherol, Trihydroxystearin, Isostearic Acid, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Coumarin**, Citral**, Benzyl Benzoate**

*Συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια
**Από φυσικά αιθέρια έλαια

Πιστοποίηση Natrue, Vegan και Peta

Προειδοποιήσεις και οδηγίες χρήσης:
Αποφύγετε τον έντονο μεσημεριανό ήλιο. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε γενναιόδωρα πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και επαναλάβετε την εφαρμογή τακτικά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά όταν ιδρώνετε ή μετά το κολύμπι. Η χρήση πολύ μικρής ποσότητας προϊόντος μειώνει σημαντικά την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Κρατήστε τα μωρά και τα μικρά παιδιά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως- χρησιμοποιήστε προστατευτικό ρουχισμό και αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας από τον ήλιο (SPF άνω του 25). Ακόμη και τα αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας δεν προσφέρουν πλήρη προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την υγεία! Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα (μπορεί να προκαλέσει λεκέδες). Παρέχει αναλογία 1:3 της προστασίας UVA προς UVB, όπως συνιστάται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie