• -20%
search

Attitude Sunly Mineral Sunscreen Stick SPF30 / Φυσικό Αντηλιακό (χωρίς άρωμα) 60g

16113
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αντηλιακή προστασία με μηδέν πλαστικό -Δείκτης SPF 30 με προστασία ευρέως φάσματος από την ακτινοβολία UVA και UVB -100% vegan, υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο -Σε μορφή stick συμπαγούς κρέμας που δεν αφήνει λευκά υπολείμματα -Αντηλιακή προστασία με το ιδανικό μέγεθος μορίων ψευδαργύρου (non-nano Zinc Oxide), η πιο ασφαλής για το δέρμα με πιστοποίηση.

20,76 €
25,95 €
με ΦΠΑ

Αντηλιακή προστασία χωρίς νανο-υλικά
Τα νανο-υλικά είναι μικροσκοπικά σωματίδια συστατικών, πολύ πιο μικρά από τα μόρια της ύλης, τα οποία μπορούν πιο εύκολα να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα. Γι' αυτό επιλέγουμε προσεκτικά το οξείδιο του ψευδαργύρου για τα συστατικά μας, ώστε να μένει στην επιφάνεια της επιδερμίδας και να εξασφαλίζει την προστασία της.
Τα αντηλιακά ATTITUDE με βάση ανόργανες ενώσεις δεν έχουν νανοσωματίδια (non-nano) και έχουν τη μορφή συμπαγούς κρέμας (stick) για άνετη αλλά και ελεγχόμενη εφαρμογή. Δημιουργούν μια φυσική μεμβράνη προστασίας στην επιδερμίδα, μια ασπίδα ενάντια στην ακτινοβολία UVA και UVB (ευρύ φάσμα) με δείκτη προστασίας SPF 30.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Active ingredient : Zinc oxide (20 %) Inactive ingredients : Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Behenyl Behenate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Mica, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Behenate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Silica.

Εφαρμόστε γενναιόδωρα 15 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Εφαρμόστε ξανά τουλάχιστον κάθε 2 ώρες. Χρησιμοποιήστε αδιάβροχο αντηλιακό όταν κολυμπάτε ή ιδρώνετε.

Προειδοποίηση: Αλλεργιογόνα: σόγια (γλυκερίνη). Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie