• -20%
bio-product
search

Αντηλιακό Σπρέι Σώματος SPF50+ 100ml Biosolis

14709
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αντηλιακό σπρέι σώματος υψηλή προστασία +SPF50

18,16 €
22,70 €
με ΦΠΑ

Το Sun Spray SPF50 παρέχει υψηλή φυσική προστασία χάρη στα μεταλλικά φίλτρα του που προστατεύουν από τις ακτίνες UVA/UVB κατά την εφαρμογή. Το Spray παρασκευάστηκε με έλαια φυτικής προέλευσης γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες. Το φυσικής προέλευσης άρωμά του είναι γλυκό και αφήνει μια ελαφριά ηλιόλουστη νότα Tiare.

  • Σησαμέλαιο: Σύμφωνο με το ώριμο δέρμα, αυτό το λάδι αποτελείται από απαραίτητα λιπαρά οξέα. Παρέχουν στο δέρμα θρεπτικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες που θα διευκολύνουν την αναγέννηση των κυττάρων. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, σελήνιο και λεκιθίνη.
  • Διοξείδιο ψευδαργύρου και τιτάνιο: αντηλιακά ορυκτής και φυσικής προέλευσης που λειτουργούν ως προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Τα φίλτρα μας αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου και δεν διεισδύουν στο δέρμα.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Caprylic/capric triglyceride, Sesamum indicum (sesame) seed oil*, Zinc oxide , Dicaprylyl carbonate, Titanium dioxide , Aluminum hydroxide, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Stearic acid, Polyhydroxystearic acid, Polyglyceryl -3 diisostearate, Aqua, Propanediol, Hydrogenated Coconut Oil**, Parfum, Pongamia pinnata seed extract, Cocos Nucifera Oil *, Bisabolol*, Tocopherol, Limonene, Linalool.
*Ingredients from Organic Farming **Made using organic ingredients

Εφαρμόστε γενναιόδωρα το προϊόν αντηλιακής προστασίας στο σώμα σας πριν βγείτε στον ήλιο. (2 mg/cm² δέρματος).
Εφαρμόστε ξανά συχνά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση ή κολύμπι, ή τουλάχιστον κάθε 2 ώρες.
Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις ώρες αιχμής (μεταξύ 12 μ.μ. και 4 μ.μ.) ή προστατευθείτε με ρούχα και καπέλο. Το ηλιακό έγκαυμα είναι επικίνδυνο ειδικά στα παιδιά.
Εφαρμόστε ξανά συχνά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά την εφίδρωση, το κολύμπι ή το σκούπισμα. Μην εκθέτετε τα μωρά και τα μικρά παιδιά στο άμεσο ηλιακό φως.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie