search

Anti-Wrinkle Argan Day Cream 50ml Dr. Scheller

15463
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συσφικτική & αντιγηραντική κρέμα ημέρας με βιολογικό έλαιο Argan!

13,90 €
με ΦΠΑ

Η κρέμα ημέρας της Dr. Scheller είναι τέλεια εξοπλισμένη με πολύτιμα ενεργά συστατικά, για να εξουδετερώσει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και paracress που μειώνει το βάθος των ρυτίδων και συσφίγγει ορατά την επιδερμίδα!

Το φυσικό σκουαλένιο σταθεροποιεί τα επίπεδα υγρασίας και ενισχύει την ελαστικότητα.

Για υπέροχη αίσθηση ελαστικότητας, και φρέσκο ​​άρωμα εσπεριδοειδών που παραμένει όλη την ημέρα.

  • Δερματολογικά ελεγμένο
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Αργκάν

Aqua (Water)Glycine Soja (Soybean) Oil [1]Decyl OleatePentylene GlycolGlyceryl Stearate CitrateCocos Nucifera (Coconut) Oil [1]GlycerinCetearyl AlcoholCaprylic/capric TriglycerideSqualanePunica Granatum Seed Oil [1]Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil [1]Calendula OffIcinalis (Calendula) Flower ExtractSodium HyaluronateAcmella Oleracea ExtractHelianthus Annuus (Sunflower) Seed OilTocopherolCetearyl GlucosideSclerotium Gum (Amigel)Hydrogenated Palm Glycerides CitrateBenzyl AlcoholLimonene [2]Citral [2]Linalool [2]Geraniol [2]Citronellol [2]Perfume (Fragrance)
from controlled organic agriculture
from natural essential oils

Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα το πρωί και το βράδυ και κάντε μασάζ.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie