• -10%
bio-product
search

Τζελ με 96% Αλόη για Κυτταρική Ανανέωση / Cell Renewing Aloe Vera Gel 96%, 250ml The Beauty Seed 2.00 Bioearth

13941
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τζελ με 96% Αλόη για κυτταρική ανανέωση. Αναγεννά & ενυδατώνει την επιδερμίδα! Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, πρόσωπο & σώμα!

15,12 €
16,80 €
με ΦΠΑ

Ανανεώνει, καταπραΰνει, θρέφει και αναγεννά την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Επιπλέον το τζελ αλόης 96% έχει ενυδατικές, αναζωογονητικές ιδιότητες, βοηθάει την αναγέννηση της επιδερμίδας και την ανανέωση των κυττάρων, καταπραΰνει και καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης. Χάρη στις καταπραϋντικές του ιδιότητες είναι ιδανικό για χρήση μετά την έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο.Ο φυσικός χυμός αλόης που περιέχει είναι πλούσιος σε πολυσακχαρίτες κι έτσι βοηθάει στην μείωση της ερυθρότητας από ερεθισμούς και ενυδατώνει.

Το νερό θάλασσας, τα φύκια καθώς και τα εκχυλίσματα φυτών που περιέχει ενισχύουν της αναγεννητικές του ιδιότητες.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aloe Barbadensis Leaf Gel (Aloe Vera)*, Xanthan Gum, Aqua (Water), Glycerin, Gluconolactone, Vitis vinifera (Grape) leaf extract*, Maris Sal, Chlorella Pyrenoidosa Extract, Echinacea Angustifolia Leaf Extract*, Fucus Vesiculosus Extract, Hypericum Perforatum Extract*, caprylyl glycol, Phenethyl Alcohol

*from controlled organic agriculture

Εφαρμόστε κάνοντας απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σας όσες φορές θέλετε μέσα στη μέρα.

Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα!

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie