• -12%
bio-product
search

Hydro Refresh Face Mist 100ml Lavera

15578
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το lavera Hydro Refresh Face Mist αναζωογονεί το δέρμα σας, του παρέχει μια άμεση αίσθηση ενυδάτωσης και ανακουφίζει από την ξηρότητα, από τον πρώτο ψεκασμό.

10,47 €
11,90 €
με ΦΠΑ

Το σπρέι περιποίησης προσώπου της Lavera περιέχει ένα σύμπλεγμα φυτικής προέλευσης που αποτελείται από οργανικά φύκια και υαλουρονικό οξύ που αποκαθιστά απαλά την ισορροπία υγρασίας του δέρματος και ενισχύει το προστατευτικό φράγμα, αφήνοντας την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και ανανεωμένη - από το πρώτο ψέκασμα.

Το Face Mist μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σταθεροποιητικό σπρέι πάνω από το μακιγιάζ

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό (Aqua), Alcohol* denat., Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (αγγούρι) Εκχύλισμα φρούτων*, Fucus Serratus Extract*, Vitis Vinifera (Grape* Extract) Gruitin *, ξυλιτυλογλυκοσίδη, ανυδροξυλιτόλη, γλυκεροφωσφοχολίνη, μαλτοδεξτρίνη, ξυλιτόλη, κόμμι βιοσακχαρίτη-1, άρωμα (άρωμα)**, σαλικυλικό βενζύλιο**, γερανιόλη**, κιτράλη**, λιμονένιο**, λιναλοόλη** βιολογικά

συστατικά από βιολογικά συστατικά
** από φυσικά αιθέρια έλαια

  • Ψεκάστε στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό του δέρματος και στη συνέχεια με μια ενυδατική κρέμα.
  • Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το mist ως ενδιάμεσο αναζωογονητικό ενισχυτικό.
  • Μπορεί επίσης να ψεκαστεί πάνω από το μακιγιάζ.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie