• -10%
bio-product
search

Κρέμα Βαθιάς Ενυδάτωσης με 78% Έκκριμα Σαλιγκαριού / Creme Rich 50ml Bio, Bioearth Loom

13899
Αναμένεται σύντομα

Η Créme riche είναι μια κρέμα περιποίησης δέρματος με αντιγηραντική δράση. Αναπλάθει και συσφίγγει το δέρμα και το διατηρεί ελαστικό. Η κρέμα έχει την ικανότητα να θρέφει, να ενισχύει και να επαναφέρει την ελαστικότητα στα διάφορα στρώματα του δέρματος, καθώς και να μειώνει ορατά τις ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης.

30,60 €
34,00 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο


Αυτή η κρέμα της Bioearth προσφέρει πλούσια και εκλεπτυσμένη φόρμουλα και συνιστάται ειδικά για ξηρές επιδερμίδες. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε έκκριση σαλιγκαριού (78%), μικροφιλτραρισμένο και προέλευσης Ιταλίας, καθώς και υαλουρονικό οξύ και καθαρά βιολογικά εκχυλίσματα φυτών. είναι χωρίς άρωμα και έχει ελεγχθεί δερματολογικά.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
  1. από τη βιολογική γεωργία
  • Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στο δέρμα και κάντε απαλό μασάζ.
  • Για βέλτιστο αποτέλεσμα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ορό Loom.
  • Συνιστώμενη διάρκεια χρήσης: 3 μήνες.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie