• -12%
bio-product
search

2 in 1 Micellar Make -up Remover 100 ml Bio,Vegan, Lavera

14097
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το 2-φασικό Micellar Demover Make-up 2 σε 1 της Lavera καθαρίζει απαλά και σε βάθος το δέρμα και τις βλεφαρίδες σας χωρίς να αφήνει ίχνη μακιγιάζ . Με βιολογικό χυμό αλόης βέρα και βιολογικό εκχύλισμα αγγουριού, η φόρμουλα είναι αναζωογονητική και ενυδατική.

10,56 €
12,00 €
με ΦΠΑ

Το 2-φασικό Micellar Demover Make-up 2 σε 1 της Lavera καθαρίζει απαλά και σε βάθος το δέρμα και τις βλεφαρίδες σας χωρίς να αφήνει ίχνη μακιγιάζ.
Η φόρμουλα υδατικής φάσης αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να αφήνει υπολείμματα χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία micellar που διαθέτει. Η φόρμουλα της λιπαρής φάσης είναι ιδιαίτερα ήπια και ευγενική με το δέρμα σας.Με βιολογικό χυμό αλόης βέρα και βιολογικό εκχύλισμα αγγουριού, η φόρμουλα είναι αναζωογονητική και ενυδατική.- Vegan- Ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα- Χωρίς σιλικόνες- Χωρίς ορυκτέλαια- Χωρίς μικροπλαστικά- Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο- Κατασκευασμένο στη Γερμανία
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Νερό (Aqua) Καπρυλικό/Κάπρικο Τριγλυκερίδιο, Γλυκερίνη, Αλκοόλ* denat., Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cucumis Sativus (αγγούρι) Εκχύλισμα φρούτων*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Vitis ) Εκχύλισμα φρούτων*, λεβουλινικό οξύ, λεβουλινικό νάτριο, υδροξείδιο του νατρίου, ανισικό νάτριο, αργινίνη, τοκοφερόλη, έλαιο σπόρων Helianthus Annuus*, γλουταμινικό δινάτριο κοκοϋλικό οξύ, γαλακτικό οξύ, γλουταμινικό νάτριο κοκοϋλικό, άρωμα**, άρωμα (P) *, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**

* Συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
**φυσικά αιθέρια έλαια

Οδηγίες χρήσης
Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από το ντεμακιγιάζ 2 φάσεων σε ένα βαμβάκι ή ένα καλλυντικό πανί και σκουπίστε απαλά τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες μέχρι να αφαιρεθεί τελείως το μακιγιάζ. Ξεπλύνετε με νερό όπως χρειάζεται.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie