• -10%
bio-product
search

Βιολογική Καθαριστική Μάσκα Προσώπου/ Purifying Face Mask One Size Bioearth

13953
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Καθαριστική Μάσκα Προσώπου περιέχει χυμό λεμονιού και εκχυλίσματα φασκόμηλου και δενδρολίβανου. Περιέχει επίσης χυμό αλόης και εκχύλισμα κόκκινων φυκιών Jania Ruben.

5,36 €
5,95 €
με ΦΠΑ

Μία καθαριστική μάσκα προσώπου ειδικά σχεδιασμένη για εξισορρόπηση και ματ όψη στην λιπαρή και ακνεϊκή επιδερμίδα με σπυράκια και ατέλειες.Η μάσκα περιέχει βότανα με στυπτικές ιδιότητες όπως ο χυμός λεμονιού και τα εκχυλίσματα φασκόμηλου και δενδρολίβανου.

Τα συστατικά αυτά βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδα με φυσικό τρόπο και καταπολεμούν τις ατέλειες και τα σπυράκια.Οι μάσκες και οι οροί προσώπου αποτελούν αναντικατάστατη φροντίδα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι οροί είναι ιδανικά να χρησιμοποιούνται καθημερινά, πρωί-βράδυ, ενώ ιδανική χρήση για τις μάσκες είναι 2-3 φορές την εβδομάδα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua (Water), Propanediol, Glycerin, Algae Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water, Arginine Ferulate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Salix Alba Bark Extract, Citrus Limonum (Lemon), Jania rubens extract, Benzyl Alcohol, Polyglyceryl-4-Caprate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Perfume (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

*from controlled organic agriculture

  • Εφαρμόστε τη μάσκα προσεκτικά στο πρόσωπο σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα
  • Αφήστε τη μάσκα για 15-20 λεπτά
  • Αφαιρέστε τη μάσκα και κάνετε μασάζ με τα υπολείμματα έως ότου απορροφηθούν πλήρως
  • Συνεχίστε εφαρμόζοντας μερικές σταγόνες serum προσώπου
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie