greek-product bio-product
search

Βιολογική Κρέμα Χεριών Πρόπολης 50 ml Mybee

14187
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η «Mybee Propolis Hand Cream» είναι σχεδιασμένη για την ενυδάτωση των χεριών και την αποκατάσταση του σκασμένου δέρματος από τις καιρικές συνθήκες. Τα δραστικά της συστατικά προσφέρουν ενυδατική, καταπραϋντική και αναπλαστική φροντίδα της επιδερμίδας των χεριών.

9,20 €
με ΦΠΑ

  • Τα ενεργά συστατικά παρέχουν ενυδατική και αναπλαστική φροντίδα στο δέρμα των χεριών.
  • Τα πολύτιμα φυτικά έλαια σε συνδυασμό με πρόπολη, μέλι και βάλσαμο προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες καθιστώντας το ιδανικό για σκασμένα και φθαρμένα χέρια.
Origin
Greek
Bio
Ναι

Συστατικά:Aqua, γλυκερίνη, τριγλυκερίδιο, βούτυρο με βούτυρο, καπερυλικό φρούτο, ορόμο, ο Πανάθρος, ο Παναγικός, ο Παναγικός, ο Καρμπόμος ΔΙΝΑΤΡΙΟ EDTA, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ, ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΟ ΝΑΤΡΙΟΥ.

Χωρίς paraben, χωρίς SLS, χωρίς πετρέλαιο | Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα

 Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας και απλώστε την μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Αποθηκεύεται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και τις έντονες οσμές.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie