• -12%
search

Lavera Brow Control -Transparent 01-

16186
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Brow Control από τη lavera διατηρεί ακόμα και τα ατίθασα φρύδια σε φόρμα, παρέχοντας αξιόπιστο κράτημα. Δημιουργεί μια περιποιημένη εμφάνιση που διαρκεί όλη μέρα.

10,91 €
12,40 €
με ΦΠΑ

Η βούρτσα premium ντύνει κάθε τρίχα με την ανάλαφρη υφή του, που στεγνώνει χωρίς να αφήνει κολλώδη υπολείμματα. Το lavera Brow Control μπορεί επίσης να εφαρμοστεί πάνω από πούδρα ή μολύβι φρυδιών .

Vegan- Χωρίς σιλικόνη- Χωρίς μεταλλικά έλαια- Χωρίς μικροπλαστικά- Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα- Φυσικά καλλυντικά με πιστοποίηση NATRUE

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Νερό (Aqua), Σακχαρόζη*, Alcohol* denat., Galactoarabinan, Xanthan Gum, Argania Spinosa Kernel Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Λεβουλινικό Οξύ, Γαλακτικό Οξύ, Γλυκερίνη, Λεβουλινικό νάτριο, Πουλουλάνη, Αργινίνη, Ελιανθοφερόλη, Τοκοφερόλη (Ηλιέλαιο) Σπορέλαιο*, Παλμιτικός Ασκορβυλεστέρας, Άρωμα (άρωμα)**, Κιτρονελόλη**, Λιμονένιο**, [+/-Μαρμαρυγία, Οξείδιο του Σιδήρου (CI 77491), Οξείδιο του Σιδήρου (CI 77492), Οξείδιο του Σιδήρου (CI 77499 ), Διοξείδιο του Τιτανίου (CI 77891)]

Το lavera Brow Control σάς επιτρέπει να βουρτσίζετε τις λεπτές τρίχες των φρυδιών σας στο επιθυμητό σχήμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το gel μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα φρυδιών – για να διατηρήσετε τα φρύδια σας σε τέλεια κατάσταση!

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie