• -12%
search

Lavera Κονσίλερ Radiant Skin – Tanned 04 –

16187
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Radiant Skin Concealer από τη lavera καλύπτει αξιόπιστα τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες, αφήνοντας ένα φυσικό φινίρισμα. Δεν κατακάθεται, δεν ξεθωριάζει – διαρκεί έως και 8 ώρες.

13,64 €
15,50 €
με ΦΠΑ

Η λεπτή σύνθεσή του αναμειγνύεται αβίαστα και προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματος. Η ευέλικτη κάλυψη μπορεί να δημιουργηθεί μέχρι την επιθυμητή ένταση.
Με βιολογική αλόη βέρα, φυσικό υαλουρονικό οξύ & πράσινο τσάι για περιποίηση και ενυδάτωση του δέρματος, για φρέσκια και λεία επιδερμίδα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Alcohol* denat., Glycerin, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Castor Oil, Lecithin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Magnesium Sulfate, Levulinic Acid, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**, [+/- Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]

* συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
** φυσικά αιθέρια έλαια

Για να καλύψετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, εφαρμόστε το concealer στην εσωτερική γωνία των ματιών σας και κάτω από τα μάτια. Στη συνέχεια, με τα δάκτυλα σας απλώστε το πάνω στο δέρμα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie