• -10%
bio-product
search

Βιολογική Σκιά ματιών Refill bright woods Vegan, Benecos

14139
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι σκιές Refill της Benecos είναι ιδανικές για πρωινό και βραδινό μακιγιάζ και για μια φυσικά όμορφη εμφάνιση όλη μέρα. Ταιριάζουν με τη άδεια παλέτα Benecos it-Pieces Refill.

3,33 €
3,70 €
με ΦΠΑ

Η σκιά ματιών Βenecos Refill σε 12 διαφορετικά χρώματα έχει απαλή σύνθεση και εύκολη ανάμειξη. Έχετε την επιλογή ανάμεσα σε αστραφτερές και ματ αποχρώσεις που θα σας δώσουν μια ακαταμάχητη εμφάνιση - όλες είναι πιστοποιημένες από την COSMOS Organic, vegan και χωρίς ταλκ.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: ματ δαμάσκηνο, σκούρα βουνά, φωτεινά ξύλα, μαργαριταρένιος όνυχας, ματ έρημος: MICA, ZEA MAYS STARCH*, OCTYLDODECANOL, ZINC STEARATE, SILICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, GLYCERYL MAYS STARCH, PENTALE, (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ) CI 77742 (ΒΙΟΛΕΤΑ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ), CI 77891 (ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΙΤΑΝΙΟΥ), CI 77491 (ΟΞΕΙΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ), CI 77492 (ΟΞΕΙΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ), CI 77499 (ΟΞΕΙΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ), CI 77499 (ΟΞΕΙΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ), CI 77491 (ΟΞΕΙΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ) οργανική καλλιέργεια

777 / από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία °° φυσική σύνθεση αρωμάτων / φυσικό άρωμα °°° από βιολογικές πρώτες ύλες / κατασκευασμένα με βιολογικά συστατικά

Ποσότητα: 1,5g

Εφαρμόστε τη σκιά στο καπάκι με το επίπεδο πινέλο σκιών της Βenecos.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie