• -12%
bio-product
search

Βιολογική Πούδρα Προσώπου Satin Compact Powder -Medium 02- Vegan, Lavera

14103
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Με τη βελούδινη υφή της, η Satin Compact Powder της Lavera δίνει ματ λάμψη και κρύβει τις ατέλειες, αφήνοντας την επιδερμίδα να δείχνει ομοιόμορφη και το δέρμα να αισθάνεται μεταξένιο απαλό.

13,02 €
14,80 €
με ΦΠΑ

Η Satin Compact Powder της Lavera χαρίζει άψογη επιδερμίδα που διαρκεί όλη μέρα. Με σύνθεση με ορυκτές χρωστικές, η βελούδινη υφή προσφέρει τέλεια κάλυψη χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Οι κηλίδες και η λάμψη εξαφανίζονται και η επιδερμίδα παραμένει φρέσκια και ομοιόμορφη. Η vegan φόρμουλα με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και οργανική σκόνη ρυζιού περιποιείται το δέρμα και αφήνει μια μεταξένια απαλή αίσθηση. Η κάλυψη μπορεί να δημιουργηθεί μέχρι την επιθυμητή ένταση. Μέτρια έως βαριά κάλυψη. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Πυριτικό μαγνήσιο, τρικαπρυλίνη, στεατικό μαγνήσιο, πυρίτιο, έλαιο Prunus Amygdalus Dulcis (γλυκό αμύγδαλο)*, Oryza Sativa (ρύζι) σε σκόνη*, πυρηνέλαιο Argania Spinosa*, νερό (υδάτινο), λεβουλινικό οξύ, λεβουλινικό νάτριο, γλυκερινόλη, τοκοφθαλερίνη, Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Mica, Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Titanium Dioxide (CI 77891)

* συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία

Απλώστε την Satin Compact Powder της Lavera σε όλο το πρόσωπο

με ένα πινέλο ή σφουγγάρι πούδρας. Η κάλυψη μπορεί να δημιουργηθεί όπως απαιτείται.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie