• -10%
bio-product
search

Βιολογικό Κραγιόν Jumbo Lipstick red delightt Vegan, Benecos

14157
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το απαλό κραγιόν NATURAL JUMBO της Benecos σε πέντε έντονα χρώματα. Η 100% φυσική σύνθεση με φυτικά οργανικά έλαια και κεριά, καθώς και βιταμίνη Ε που προστατεύει τα κύτταρα, σας δίνει μια υπέροχη αίσθηση στα χείλη.

5,39 €
5,99 €
με ΦΠΑ

Το απαλό κραγιόν NATURAL JUMBO της Benecos σε πέντε έντονα χρώματα είναι εντελώς χωρίς πλαστικό. Η 100% φυσική σύνθεση με φυτικά οργανικά έλαια και κεριά, καθώς και βιταμίνη Ε που προστατεύει τα κύτταρα, σας δίνει μια υπέροχη αίσθηση στα χείλη. Το ενυδατικό βιολογικό λάδι καρύδας το διατηρεί απαλό και εύπλαστο, ενώ το βιολογικό κερί καρναούμπας εξασφαλίζει ευχάριστη συνοχή και απαλή λάμψη.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά :κόκκινη απόλαυση: COCOS NUCIFERA (ΚΑΡΥΔΑ) COOL°, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, C10-18 PER SIFERICA, CARMINE, TRIGLYCE ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΟ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ, ΠΟΛΥΓΛΥΚΕΡΥΛΟ-3 ΔΙΙΣΟΣΤΕΑΤΙΚΟ, ΕΝΔΕΚΥΛΕΝΙΚΟ ΓΛΥΚΕΡΥΛΟ, ΟΡΥΖΑΝΟΛ, CI 75470 (ΚΑΡΜΙΝΗ), CI 77742 (ΒΙΟΛΕΤΑ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ, CI 77492 (87492 (ΙΡΟΝΙΟΧΕΙΟΗΕ)

Το σχήμα στυλό είναι εξαιρετικά πρακτικό και εύκολο στη χρήση: απλώστε απλά στα χείλη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie