• -12%
search

Λιπ-γκλος High Shine Water Gloss – Hot Cherry 02 – Lavera

15837
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το High Shine Water Gloss από τη lavera προσφέρει έντονο χρώμα και λάμψη στα χείλη. Έχει εξαιρετικά ελαφριά υφή και ενυδατώνει τα χείλη. Κρατάει έως και 6 ώρες.

12,23 €
13,90 €
με ΦΠΑ

Το High Shine Water Gloss από τη lavera συνδυάζει έντονο χρώμα με μοναδική υγρή λάμψη! Ακαταμάχητα γυαλιστερά χείλη για έως και 6 ώρες. Πρωτοποριακή, μη κολλώδης, απαλή σύνθεση για απόλυτη άνεση. Η ακαταμάχητη λάμψη του κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα αμέσως μετά την εφαρμογή. Το φυσικό υαλουρονικό οξύ και τα υψηλής ποιότητας βιολογικά έλαια από πυρήνα καρύδας και ροδάκινου θρέφουν το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών και το προστατεύουν από την ξηρότητα. Το High Shine Water Gloss από τη lavera μπορεί να φορεθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα για τα χείλη.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Συστατικά CTFA/INCI:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polyhydroxystearic Acid, Mica, Iron Oxide (CI 7779 Dioxide), (CI 7779) , Έλαιο Cocos Nucifera (Καρύδας)*, Πυρηνέλαιο Prunus Persica (Ροδάκινο), Οξείδιο του Σιδήρου (CI 77492), Τριγλυκερίδια C10-18, Τοκοφερόλη, Υαλουρονικό νάτριο, Τριλεΐνη, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Potpot Discerrassiumtely*, , Άρωμα (άρωμα)**, Βενζυλική αλκοόλη**

* συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

** φυσικά αιθέρια έλαια 

πιστοποίηση Natrue

 

Απλώστε το λάδι για τα χείλη με το απλικατέρ.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie