• Νέο
bio-product
search

Matcha Ninja Superfood Matcha Latte Μix Tea 100g

16359
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κρεμώδες, απαλό και διακριτικά γλυκό, το latte Matcha Ninja, προσφέρει όλη την ευεργετικότητα του matcha σε ένα ανακουφιστικό φλιτζάνι. Φτιαγμένο με μόλις τέσσερα απλά συστατικά—matcha, moringa, μέλι και βρώμη—είναι ένας αρμονικός, υπερτροφοδοτούμενος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας

39,90 €
με ΦΠΑ

✨Φορτωμένο με αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα🧘‍♀️ Εξουδετερώνει το στρες + το άγχος🪷 Ενισχύει τη διάθεση + την εστίαση🔥Αυξάνει την ενέργεια + το μεταβολισμό

Το Matcha Ninja είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον, η κατανάλωση του βοηθάει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και στην αύξηση της ενέργειας του σώματος. Τέλος, η παρουσία των αντιοξειδωτικών στοιχείων του συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας του δέρματος και της επιδερμίδας.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

+ Matcha
+ Κρύσταλλοι μελιού
+ Βρώμη
+ Moringa

 Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού σε νερό ή γάλα της επιλογής σας και απολαύστε 30 Matcha Ninja Lattes. Μπορεί να παρασκευαστεί ζεστό ή κρύο.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie