bio-product
search

Βιολογικό Μίσο Κριθαριού (Mugi Miso) 345ml ONE Project

15304
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ένα βασικό συστατικό για όσους εισέρχονται σε μια μακροβιοτική δίαιτα, καθώς είναι ένα ενισχυτικό και αποτοξινωτικό καρύκευμα με ευελιξία στη χρήση του.

8,70 €
με ΦΠΑ

Φυσικά ζυμωμένη για 1,5 χρόνο σε τεράστια βαρέλια κέδρου, η πάστα Μίσο Κριθαριού ONE Project είναι ένα πολυχρηστικό καρύκευμα για μια ποικιλία από συνταγές.
Οι Ιάπωνες τεχνίτες της εταιρείας Murakawa, ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας των συστατικών και αφήνουν να ζυμωθούν ήσυχα, για να δώσουν αυτό το αρωματικό, καφέ-κοκκινωπό χρώμα. Το σκούρο χρώμα είναι ένδειξη ισχυρής γεύσης Umami.

Η φήμη της πάστας Μίσο ως ένα από τα πιο θεραπευτικά τρόφιμα της φύσης, έχει επιβεβαιωθεί από πάρα πολλές επιστημονικές έρευνες. Έτσι, επιβεβαιώνεται η λαϊκή παράδοση που το βλέπει ως φάρμακο για προβλήματα πέψης, εντερικές μολύνσεις, χαμηλό ανοσοποιητικό, καρκίνο, παρενέργειες από ραδιενέργεια, χαμηλή λίμπιντο και πολλά άλλα.

Ενισχύει το πεπτικό και το ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στον πλούτο της σε φυσικά προβιοτικά, ένζυμα & λακτοβάκιλλους κι αποτελεί ένα αποτοξινωτικό και ενδυναμωτικό προϊόν.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Φασόλια σόγιας*, κριθάρι*, καλλιέργεια Aspergillus Oryzae, θαλασσινό αλάτι
* προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Προσθέστε άμεσα μία γευστική βάση (Ουμάμι) σε κάθε είδους πιάτα, όπως σούπες/ζωμούς, σάλτσες, λαχανικά, μαρινάδες, φαγητά κατσαρόλας κα στη σούπα της αρεσκείας σας ή σε όσπρια, σάλτσες και αλείματα.
Αραιώστε 1 κουταλάκι Μίσο Κριθαριού ONE Project, ανά μερίδα, και αφήστε το να σιγομαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά, για 2-3 λεπτά, χωρίς να βράζει.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie