• -10%
search

Primavera Camphor Oil Αιθέριο Έλαιο 5ml

16126
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το αιθέριο έλαιο της εταιρείας Primavera, είναι συμπυκνωμένο, με έντονη οσμή. Συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση από τις σωματι­κές και ψυχικές διαταραχές και στη βελτίωση του καθημερινού τρόπου ζωής.

5,00 €
5,56 €
με ΦΠΑ

Η αρωματοθεραπεία είναι μια υποκατηγορία της φυτοθεραπείας, που συχνά αναφέρεται ως «βοτανοθεραπεία» και χρησιμεύει ως μια μορφή προληπτικής φροντίδας υγείας. Τα αιθέρια έλαια ενεργοποιούν τις δυνάμεις αυτοθεραπείας του οργανισμού και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ειδικοί θεωρούν ότι η αρωματοθεραπεία είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη μορφή φυσικής ιατρικής.

Για περισσότερα από 5.000 χρόνια οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αιθέρια έλαια για ολιστική θεραπεία, εκμεταλλευόμενοι τα επαληθευμένα σωματικά και συναισθηματικά οφέλη τους. Τα φυτά αποθηκεύουν αιθέρια έλαια με τη μορφή μικροσκοπικών σταγονιδίων ελαίου που βρίσκονται στα άνθη, τα φύλλα, τους μίσχους και τις ρίζες. Τα φυτά χρειάζονται αυτές τις ειδικές ουσίες για διάφορες βιοχημικές λειτουργίες, παρόμοιες με το πώς το σώμα μας χρειάζεται τις ορμόνες. Μέσω διαφορετικών μεθόδων όπως η απόσταξη με ατμό, τα πολύτιμα αιθέρια έλαια μπορούν να εξαχθούν από το φυτό.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie