bio-product
Holle Βιολογικό Βρεφικό Γάλα 3ης Βρεφικής Ηλικίας 600γρ. Bio
search
  • Holle Βιολογικό Βρεφικό Γάλα 3ης Βρεφικής Ηλικίας 600γρ. Bio
  • Holle Βιολογικό Βρεφικό Γάλα 3ης Βρεφικής Ηλικίας 600γρ. Bio

Holle Βιολογικό Βρεφικό Γάλα 3ης Βρεφικής Ηλικίας 600γρ. Bio

900
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογική φόρμουλα γάλακτος. Κατάλληλο από τον 10ο μήνα, για να συμπληρώσει ή να αντικαταστήσει τον θηλασμό. Ιδανικό για κατανάλωση με μπιμπερό ή για χρήση στην παρασκευή στις κρέμες δημητριακών της Holle. Ιδιαίτερα εύκολο στην πέψη αφού δεν περιέχει γλουτένη (μπορεί να περιέχει ίχνη και δεν προτείνεται για άτομα με κοιλιοκάκη) και φυσικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Από ελεγχόμενες βιοδυναμικές καλλιέργειες (Demeter).

14,50 €
με ΦΠΑ

Παραγωγή: Η Formula 3 είναι παρασκευασμένη από 99% βιολογικά παραγόμενα συστατικά. Το γάλα που χρησιμοποιείται στον τύπο μας προέρχεται από αγελάδες που εκτρέφονται σε αγροκτήματα βιοδυναμικής καλλιέργειας (Demeter), με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Όλα τα αγροκτήματά μας ακολουθούν πιστά τους κανονισμούς της ΕΕ για την βιολογική γεωργία και, επιπλέον, με την αυστηρότατη πιστοποίηση Demeter. Για παράδειγμα η βοσκή των αγελάδων μας γίνεται σε πλούσια βιοδυναμικά λιβάδια και είναι ο λόγος για την ανώτερη ποιότητα του γάλακτος που χρησιμοποιείται στις παιδικές τροφές μας . ( Η Demeter καλλιέργεια αποφύγει την επώδυνη αφαίρεση των κεράτων στις αγελάδες.)

Άλλα σημαντικά συστατικά περιλαμβάνουν βιολογικά φυτικά έλαια τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για το μωρό σας.Το Οργανικά άμυλο και η μαλτοδεξτρίνη προέρχονται από βιολογικό καλαμπόκι . Το υπόλοιπο 1% των συστατικών είναι οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του μωρού σας και απαιτούνται από τους κοινοτικούς κανονισμούς. Σημαντικές πληροφορίες: Το γάλα της μητέρας είναι η πιο φυσική και ωφέλιμη τροφή για ένα μωρό αφου συμπεριλαμβάνει όλες των θρεπτικες ουσιες και βιταμινες που απαιτούνται. Γι 'αυτό η Holle συνιστά τον μητρικό θηλασμό. Επιπλέον, η στενή επαφή μεταξύ μητέρας και παιδιού κατά τη διάρκεια του θηλασμού προωθεί τα συναισθήματα της αρμονίας και της άνεσης. Σας συνιστούμε να μιλήσετε με έναν Σύμβουλο Μητρικού Θηλασμού για τη σημασία του μητρικού θηλασμού για το μωρό σας .

Ποιότητα: Βιοδυναμική (Demeter) Η βιοδυναμική γεωργία είναι μια οικολογική γεωργία που λαμβάνει υπ' όψη της πέραν των φυσικών παραγόντων και αφανείς δυνάμεις στη φύση που παίζουν σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της ζωής, την υγεία και ευρωστία των φυτών και των γεωργικών ζώων. Αναλυτικότερα, μέσα από την ανακύκλωση των οργανικών υλικών και την αποφυγή κάθε είδους επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και αποδυνάμωσης της ζωής των φυτών και των ζώων σταθεροποίηται η οικολογική ισορροπία. Προστατεύεται ποικιλία μικροοργανισμών στο έδαφος ενώ οι εργασίες εναρμονίζονται σύμφωνα με τους κοσμικούς ρυθμούς, δηλαδή οι διάφορες εργασίες, σπορά, φύτεμα, κλάδεμα, συγκομιδή κλπ. να γίνονται τις ευνοϊκές χρονικές στιγμές.Επιπλέον η φυτική παραγωγή συνδυάζεται με την κατάλληλη κτηνοτροφία, τόση που να μπορεί να τραφεί από παραγωγή του κτήματος.Επιλέγονται μόνο φυτά και ζώα που ταιριάζουν στις συνθήκες της περιοχής κι έχουν αυξημένη αντοχή. Το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των ζωοτροφών, προέρχονται από το ίδιο το κτήμα. Ζωοτροφές που έρχονται απ' αλλού θα είναι μόνο συμπλήρωμα και θα πρέπει να προέρχονται από βιοδυναμικό αγρόκτημα ή τουλάχιστον από βιολογικό. Στις ζωοτροφές δεν επιτρέπονται χημικά πρόσθετα, αντιβιοτικά κλπ. φάρμακα. - Για θεραπείες χρησιμοποιούνται κυρίως ομοιοπαθητικά φάρμακα και βότανα.

Ο αγρότης εργάζεται ευχάριστα και δημιουργικά σε ένα αρμονικό τοπίο και προσπαθεί να κάνει το κτήμα του έναν όσο το δυνατόν αυτάρκη ζωντανό οργανισμό, από την παραγωγικότητα του οποίου θα μπορεί να προσφέρει υγιή, ζωντανή τροφή και σε άλλους, τροφή που θα βοηθά τους ανθρώπους να γίνονται όχι μόνο πιο υγιείς αλλά ακόμη και πιο συνειδητοί.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Ναι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Αποβουτυρωμένο γάλα βιοδυναμικής καλλιέργειας, βιολογικός ορός γάλακτος σε σκόνη απιονισμένος εν μέρει, βιολογικά φυτικά έλαια ( φοινικέλαο βιολογικής καλλιέργειας, ελαιοκράμβη βιολογικής καλλιέργειας, ηλιέλαιο βιολογικής καλλιέργειας), μαλτοδεξτρίνη βιολογικής καλλιέργειας, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη βιοδυναμικής καλλιέργειας, άμυλο βιολογικής καλλιέργειας, φωσφορικό ασβέστιο, κιτρικό νάτριο, χλωριούχο κάλιο, ασβέστιο ανθρακικό, βιταμίνη C, σιδηρούχο γαλακτικό οξύ, βιταμίνη Ε, χλωριούχο νάτριο, θειικός ψευδάργυρος, νιασίνη, ασβέστιο D-παντοθενικό, θειικός χαλκός, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, βιταμίνη Β2, ιωδικό κάλιο, φολικό οξύ, βιταμίνη Κ, σεληνιακό νάτριο, βιταμίνη D.

Τρόπος χρήσης :
Η παρασκευή του είναι απλή και γρήγορη. Προσθέτετε βρασμένο νερό και ανακατεύετε καλά.
Βήμα 1: Για αποτελεσματική αποστείρωση , θα πρέπει να βράσει το μπουκάλι, το δαχτυλίδι και τη θηλή πριν από τη χρήση 3-5 λεπτά.
Βήμα 2: Βράζετε το νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι περίπου τους 50 ° C. Γεμίστε το μισό από το νερό μέσα στο φιαλίδιο (για μερίδες βλέπε πίνακα παρακάτω).
Βήμα 3: Μετρήστε την ποσότητα σκόνης σύμφωνα με τον πίνακα και το ρίχνετε μέσα στο μπιμπερό . Γεμίστε τη μεζούρα χαλαρά και ισιώστε την με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού. Βήμα 4: Ανακατεύετε το μίγμα της σκόνης με το μισό από την ποσότητα του νερού ζωηρά. Προσθέτετε το υπόλοιπο νερό και ανακινήστε καλά και πάλι. Κρυώστε το σε θερμοκρασία κατανάλωσης (37 ° C)

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie