Ελαιόλαδο & Ελιές 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 42 αντικείμενα
 • 32,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Σολωμονίδη, στην καλύτερη τιμή από την μοναδική ποικιλία σε ελαιόλαδο & ελιές του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. 100% ελληνικό ελαιόλαδο που παράγεται από τις ποικιλίες Κορωνέϊκη, Μανάκι & Αθηνόλι, από βιολογικές καλλιέργειες της Πελοποννήσου. Παρασκευάζεται με φυσικό τρόπο χωρίς πρόσθετα...

 • 7,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Τα λιόφυτα, συνολική έκτασης 85 στρ βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Φωτακάδο , στις Βουκολιές 15 km νότια του Κολυμπαρίου. Πρόκειται για μονοποικιλιακά λιόφυτα με Κορωνέικα ελαιόδεντρα. Το ελαιόλαδο που παράγεται από μια μόνο ποικιλία, αποδίδει τη χαρακτηριστική γεύση & τα αρώματα του δέντρου , καθώς και τα χαρακτηριστικά που συνδέονται...

 • 4,80 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής ελιάς θρούμπας, Θάσου, της Βιοαγρός, σε μοναδική τιμή, από τις ελιές & το ελαιόλαδο του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Παραδοσιακή ελληνική ποικιλία που καλλιεργείται σε επιλεγμένους βιολογικούς ελαιώνες. Προσθέστε τις σε σαλάτες και ντάκο, σε πίτσες και κόκκινες σάλτσες & απολαύστε την ξεχωριστή τους γεύση !!

 • 2,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Οι πράσινες ελιές αποτελούν ακόμη μια εξαίσια γεύση από την Ελλάδα πάντα στην καλύτερη ποιότητα. Η ποικιλία καλλιεργείται στη χερσόνησο της Χαλκιδικής. Είναι ποικιλία μεγαλόκαρπη. Το χρώμα της από βαθύ πράσινο μετατρέπεται με την πρόοδο της ωρίμανσης σε αχυροκίτρινο.

 • 3,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Σταφιδάτες Ελιές Χαλκιδικής όπου οι ελιές προέρχονται από καρπούς, που συλλέγονται λίγο πριν την πλήρη ωρίμανσή τους. Προϊόν με την αξιοπιστία και ποιότητα ΒΙΟ ΣΕΡΡΕΣ. Συστατικά: Ελιές, νερό, λάδι και χοντρό αλάτι.

 • 37,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Lithos που παράγεται στον Μυστρά Λακωνίας, είναι το λάδι που προέρχεται από ελαιώνες όπου εφαρμόζονται οι αυστηροί κανόνες για τις βιολογικές καλλιέργειες. Εκεί δεν έχουν θέση ούτε οι ψεκασμοί, ούτε τα λιπάσματα ούτε και κανένα είδος επεξεργασίας κατά την έκθλιψη του ελαιοκάρπου.

 • 10,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Το ελαιόλαδο Χάρμα είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, βιολογικής παραδοσιακής καλλιέργειας, μονοποικιλιακό (Κορωνέικη) που φημίζεται για την υψηλή περιεκτικότητα της σε πολυφαινόλες, ελαιοκανθάλη και ελαιοευρωπαϊνη, μοναδικά αντιοξειδωτικά συστατικά του ελαιολάδου.

 • 3,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Είναι βιολογικές ελιές που παράγονται στο Μυστρά Λακωνίας και  το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι στην επεξεργασία τους γίνεται  χάραγμα κατά το πλάτος του καρπού και το σπάσιμο της σάρκας, χωρίς σπάσιμο του πυρήνα και χωρίς εκπυρήνωση. Άλλη ιδιαιτερότητα αυτής της επεξεργασίας είναι ότι κατά την Παρασκευή της άλμης προστίθενται  χυμός λεμονιού και...

 • 3,75 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Οι βιολογικές ελιές ποικιλίας Καλαμών παράγονται με απόλυτη προσήλωση στις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας. Φτάνοντας στην ωρίμανση μαζεύονται χωρίς ράβδισμα, διαλέγονται με προσοχή και υποβάλλονται σε απόλυτα φυσικές μεθόδους ωρίμανσης. Διατηρούνται σ’ ένα μείγμα άλμης και κόκκινου ξιδιού για να παραμένουν πάντοτε πεντανόστιμες και απολαυστικά...

 • 3,74 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Οι βιολογικές ελιές ποικιλίας Καλαμών παράγονται με απόλυτη προσήλωση στις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας. Φτάνοντας στην ωρίμανση μαζεύονται χωρίς ράβδισμα, διαλέγονται με προσοχή και υποβάλλονται σε απόλυτα φυσικές μεθόδους ωρίμανσης. Διατηρούνται σ’ ένα μείγμα άλμης και κόκκινου ξιδιού για να παραμένουν πάντοτε πεντανόστιμες και απολαυστικά σαρκώδεις.

 • 3,85 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Ελιά Θρούμπα βιολογικής καλλιέργειας  απο το νησί της Θάσου , συσκευασμένη σε προστατευτική ατμόσφαιρα αζώτου και χωρίς να περιέχει αλάτι ή ξύδι . Συστατικά "Ελιά Θρούμπα  , σκόρδο , θυμάρι , Κόλιανδρος , Γλυκάνισο , Φυσικός χυμός λεμονιού"

 • 37,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Τα λιόφυτα, συνολική έκτασης 85 στρ βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Φωτακάδο , στις Βουκολιές 15 km νότια του Κολυμπαρίου. Πρόκειται για μονοποικιλιακά λιόφυτα με Κορωνέικα ελαιόδεντρα. Το ελαιόλαδο που παράγεται από μια μόνο ποικιλία, αποδίδει τη χαρακτηριστική γεύση & τα αρώματα του δέντρου , καθώς και τα χαρακτηριστικά που συνδέονται...

 • 5,13 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αρωματικό ελληνικό ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο, ψυχρής πίεσης εμπλουτισμένο με ελληνικό ριγανέλαιο . Το ριγανέλαιο είναι φυσικό αντιβιωτικό ενάντια σε ιούς και μύκητες και θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια στο κρυολόγημα και στην γρίπη. Ένα ιδιαίτερα αρωματικό ελαιόλαδο για τις σαλάτες σας.

 • 7,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Lithos που παράγεται στο Μυστρά Λακωνίας , είναι το λάδι που προέρχεται από ελαιώνες όπου εφαρμόζονται οι αυστηροί κανόνες για τις βιολογικές καλλιέργειες. Εκεί δεν έχουν θέση ούτε οι ψεκασμοί, ούτε τα λιπάσματα ούτε και κανένα είδος επεξεργασίας κατά την έκθλιψη του ελαιοκάρπου.

 • 2,72 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Οι βιολογικές ελιές Καλαμών Lithos επιλέγονται κάτω από αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. Οι ελιές Καλαμών είναι ένα μοναδικό προϊόν που  τόσο η θρεπτική αξία του όσο και η γευστικότητά του είναι αναγνωρισμένη.

 • 2,54 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αρωματικό ελληνικό ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο, ψυχρής πίεσης εμπλουτισμένο με ελληνικό ριγανέλαιο. Το ριγανέλαιο είναι φυσικό αντιβιωτικό ενάντια σε ιούς και μύκητες και θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια στο κρυολόγημα και στην γρίπη. Ένα ιδιαίτερα αρωματικό ελαιόλαδο για τις σαλάτες σας.

Προβάλλονται 1 - 16 από 42 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu