Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Gluten Free
  Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
  Vegan
  Lactose Free
  Demeter
  Origin

  Βουβάλι Κερκίνης 

  ανά σελίδα
  Προβάλλονται 1 - 16 από 21 αντικείμενα
  • 18,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Νωπό  εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και χοληστερόλη είναι πολύ μικρότερη από το κρέας στρουθοκαμήλου και από το κρέας του κοτόπουλου.

  • 18,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Κιμάς από νωπό  εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και χοληστερόλη είναι πολύ μικρότερη από το κρέας στρουθοκαμήλου και από το κρέας του κοτόπουλου.

  • 18,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Νωπό  εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και χοληστερόλη είναι πολύ μικρότερη από το κρέας στρουθοκαμήλου και από το κρέας του κοτόπουλου.

  • 5,45 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βουβαλίσιου συκωτιού Κερκίνης, σε καταπληκτική τιμή, από το Βιο- Κρεοπωλείο του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τρυφερό, ολόφρεσκο κρέας συκωτιού από βουβάλια που μεγαλώνουν ελεύθερα στα λιβάδια γύρω από την λίμνη Κερκίνη στις Σέρρες. Προϊόν κορυφαίας ποιότητας & υψηλής διατροφική αξίας. 

  • 7,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά Burgers με βουβαλίσιο κρέας, της Kerkini farm, ελληνικά, κατεψυγμένα, σε εκπληκτική τιμή από τα προϊόντα κρεοπωλείου του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό ! Θα το λατρέψετε!

  • 7,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά σουτζουκάκια με βουβαλίσιο κρέας, της Kerkini Farm, ελληνικά, κατεψυγμένα, σε εκπληκτική τιμή, από τα φρέσκα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Πλούσια γεύση, χαμηλότερα λιπαρά & υψηλή θρεπτική αξία. Παρασκευάζονται  παραδοσιακά, από κορυφαίας ποιότητας υλικά, στην περιοχή της Κερκίνης Σερρών.

  • 7,45 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βουβαλίσιων λουκάνικων με πράσο, της Kerkini Farm, σε καταπληκτική τιμή, από τα αλλαντικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ελληνικά, φτιαγμένα παραδοσιακά στην περιοχή της Κερκίνης, από ντόπια υλικά ανώτερης ποιότητας. 

  • 16,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Νωπό εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας. Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και χοληστερόλη είναι πολύ μικρότερη από το κρέας στρουθοκαμήλου και από το κρέας του κοτόπουλου.

  • 3,81 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά λουκάνικων Hot Buff με βουβαλίσιο κρέας, της Kerkini Farm, σε καταπληκτική τιμή, από τα αλλαντικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Βραστό λουκάνικο με υψηλή διατροφική αξία χάρη στο εκλεκτό βουβαλίσιο κρέας που περιέχει.

  • 9,75 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά σουτζούκι πέταλο, με βουβαλίσιο κρέας, της Kerkini Farm, σε εκπληκτική τιμή, από τα αλλαντικά & τα λουκάνικα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ελαφρώς πικάντικο, με άρωμα ανατολής, φτιαγμένο από εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου & μοσχαρίσιου κρέατος. Καπνισμένο σε ξύλο οξιάς & εμπλουτισμένο με διαλεχτά μπαχαρικά που αναδυκνείουν...

  • 9,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Μπιφτέκια από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου.

  • 10,75 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά χωριάτικου λουκάνικου, με βουβαλίσιο κρέας, της Kerkini Farm, σε καταπληκτική τιμή, από τα προϊόντα κρεωπολείου του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Παρασκευάζεται παραδοσιακά από εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος και πρόσμιξη μικρής ποσότητας βοδινού & χοιρινού. Μετά το βράσιμο & το φυσικό κάπνισμα σε ξύλα οξιάς, αρτύζεται με...

  • 5,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Πικάντικα λουκάνικα από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας  .Με τη μεστή γεύση του βουβαλίσιου κρέατος και ελάχιστο λίπος, αυτά τα λουκάνικα είναι ένα διαφορετικό παραδοσιακό έδεσμα. Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου

  • 6,36 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βουβαλίσιο σαλάμι τύπου Σερρών της Kerkini Farm, σε εξαιρετική τιμή, από τα αλλαντικά & τα λουκάνικα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυθεντική παραδοσιακή γεύση, με 98% κρέας, από εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος καπνισμένο με ξύλο οξιάς, χοιρινό & μπαχαρικά.

  • 9,33 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά νωπού λουκάνικου της Kerkini Farm, με βουβαλίσιο κρέας, ελληνικό, στην καλύτερη τιμή, από τα φρέσκα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαλεχτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος κορυφαίας ποιότητας, μαζί με εξαιρετικό μοσχαρίσιο & χοιρινό κρέας, ζυμώνονται με φρέσκα μυρωδικά από την περιοχή της Κερκίνης.

  • 5,12 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Καπνιστά λουκάνικα από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας παρασκευασμένο με αγνά υλικά . Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου.

  Προβάλλονται 1 - 16 από 21 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu