snow greek-product
Βουβαλίσια Σπάλα Νωπή Κερκίνης, Ελληνική, Kerkini Farm
search
  • Βουβαλίσια Σπάλα Νωπή Κερκίνης, Ελληνική, Kerkini Farm
  • Βουβαλίσια Σπάλα Νωπή Κερκίνης, Ελληνική, Kerkini Farm
  • Βουβαλίσια Σπάλα Νωπή Κερκίνης, Ελληνική, Kerkini Farm

Βουβαλίσια Σπάλα Νωπή Κερκίνης, Ελληνική, Kerkini Farm

2606
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Νωπό εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και χοληστερόλη είναι πολύ μικρότερη από το κρέας στρουθοκαμήλου και από το κρέας του κοτόπουλου.

21,70 € / kg
με ΦΠΑ

Βουβάλι στη γάστρα.ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΙΔΕΣ:1,1/5 κιλό βουβαλίσιο κρέας120γρ.κοκκινο κρασί1/2φλ.τσαγιου ελαιόλαδο1 ντοματοπελτέ3-4 δαφνόφυλλαΜαύρο πιπέρι σε κόκκουςΓλυκιά πάπρικα2 κρεμμύδια1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπέρια1κουτ.σουπας μουστάρδα αλάτιΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε το βουβαλίσιο κρέας σε μεγάλα κομμάτια, το αλατοπιπερώνουμε , το αλείφουμε μουστάρδα, το περιχύνουμε με το κόκκινο κρασί προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα ,τα κρεμμύδια, τον ντοματοπολτέ και το ελαιόλαδο .Αφού το βάλουμε στη γάστρα προσθέτουμε νερό τόσο όσο να σκεπάσει τελείως. επιπλέον καλύπτουμε τη γάστρα με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, την καπακώνουμε και τη βάζουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για 1 ώρα περίπου έπειτα χαμηλώνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς για 2 ώρες ακόμη. Το σερβίρουμε με ζυμαρικά.

Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie