Βουβαλίσιο Ποντίκι Νωπό Κερκίνης, Ελληνικό, Kerkini Farm
Νωπό εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και χοληστερόλη είναι πολύ μικρότερη από το κρέας στρουθοκαμήλου και από το κρέας του κοτόπουλου.
Βουβάλι στη γάστρα.ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΙΔΕΣ:1,1/5 κιλό βουβαλίσιο κρέας120γρ.κοκκινο κρασί1/2φλ.τσαγιου ελαιόλαδο1 ντοματοπελτέ3-4 δαφνόφυλλαΜαύρο πιπέρι σε κόκκουςΓλυκιά πάπρικα2 κρεμμύδια1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπέρια1κουτ.σουπας μουστάρδα αλάτιΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε το βουβαλίσιο κρέας σε μεγάλα κομμάτια, το αλατοπιπερώνουμε, το αλείφουμε μουστάρδα, το περιχύνουμε με το κόκκινο κρασί προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα ,τα κρεμμύδια, τον ντοματοπολτέ και το ελαιόλαδο.Αφού το βάλουμε στη γάστρα προσθέτουμε νερό τόσο όσο να σκεπάσει τελείως. επιπλέον καλύπτουμε τη γάστρα με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, την καπακώνουμε και τη βάζουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για 1 ώρα περίπου έπειτα χαμηλώνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς για 2 ώρες ακόμη. Το σερβίρουμε με ζυμαρικά.
- Origin
- Greek
- Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
- Όχι
- Vegan
- Όχι
- Bio
- Όχι