Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Gluten Free
  Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
  Lactose Free
  Demeter

  Φυτικά Συμπληρώματα 

  ανά σελίδα
  Προβάλλονται 1 - 16 από 61 αντικείμενα
  • 9,90 € Σε Απόθεμα

   Αγορά φυσικού & Ελληνικού προϊόντος διατροφής, Arthro Tonic, σε εξαιρετκή τιμή από τα προϊόντα υγείας του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr. Ο πόνος των αρθρώσεων είναι πια παρελθόν, καθώς το Arthro Tonic προασπίζει την φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων & των αρθρώσεων! 

  • 10,90 € Σε Απόθεμα

   Αγορά φυσικού & ταυτόχρονα Ελληνικού προϊόντος διατροφής Curcumi Plus, Bio Tonics, σε απίστευτη τιμή από τα φυτικά συμπληρώματα του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr.  Συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος, στην υγεία των αθρώσεων και των διανοητικών λειτουργιών με την "βοήθεια" του κουρκουμά!

  • 12,20 € Σε Απόθεμα

   Αγορά φυσικού και Ελληνικού Bee's Tonic, από τα φυτικά συμπληρώματα, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα GreenHouseBio.gr. Βοηθά στην ανάρρωση και στην τόνωση του οργανισμού με τη βοήθεια του βασιλικού πολτού, της γύρης και της πρόπολης! Αποτελεί ένα ελιξίριο δύναμης!!! 

  • 10,70 € Σε Απόθεμα

   Αγορά φυτικού και Ελληνικού συμπληρώματος διατροφής, Multi Tonic, από τα φυτικά συμπληρώματα διατροφής σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό μας κατάστημα. Βοηθά στην κάλυψη των καθημερίνων διατροφικών σας ελλείψεων & στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Εξασφαλίζει υγεία και ζωντάνια!!! 

  • 11,00 € Σε Απόθεμα

   Αγορά φυτικού και Ελληνικού συμπληρώματος διατροφής, Βιταμίνη B12, σε εξαιρετική τιμή από τα συμπληρώματα διατροφής του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr. Ό,τι χρειάζεστε για την αντιμετώπιση της κόπωσης, της κατάθλιψης, της κακής μνήμης και του πονοκέφαλου!!! 

  • 10,90 € Σε Απόθεμα

   Αγορά της Ελληνικής & Φυτικής βιταμίνης Immune's Tonic, από το τμήμα φυτικών συμπληρωμάτων σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα GreenHouseBio.gr. Τους μήνες που ο οργανισμός μας είναι εκτεθειμένος σε ιούς και λοιμώξεις, μπορούμε πλέον να τον προστεύσουμε! 

  • 10,40 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής & φυτικής Βιταμίνης C, από το τμήμα φυτικών συμπληρωμάτων του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr, σε εξαιρετική τιμή. Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές του δράσεις, συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,

  • 10,10 € Σε Απόθεμα

   Αγορά φυσικής & Ελληνικής βιταμίνης με 4 βότανα, Herb's Tonic, σε ασυναγώνιστη τιμή από το τμήμα φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr. Συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, στην τόνωση και στην ευεξία! Υπερασπίζεται τον οργανισμό με πάνω από 1000 θρεπτικά συστατικά!!!

  • 10,70 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής & Φυτικής Βιταμίνης Seven Berries, σε εξαιρετική τιμή από το τμήμα φυτικών συμπληρωμάτων του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr. Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που βασίζεται στα κόκκινα φρούτα, τα οποία συμβάλλουν στην ορθή λειτουργία του ουροποιητικού και ανοσοποιητικού συστήματος!!!

  • 14,90 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής βιταμίνης Gold Move, σε εξαιρετική τιμή από τα φυτικά συμπληρώματα του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr. Βιταμίνες με βρώσιμο χρυσό για την αντιμετώπιση των κινητικών προβλημάτων! Συμβάλλει στη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων και των οστών!!!

  • 15,40 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής βιταμίνης Gold Protect, σε ασυναγώνιστη τιμή από το τμήμα φυτικών συμπληρωμάτων του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr. Βιταμίνες με βρώσιμο χρυσό, για την προστασία από τις ιώσεις και για την τόνωση του ανοσοποιητικόυ συστήματος! 

  • 15,90 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής βιταμίνης Gold Energy, από το τμήμα των φυτικών συμπληρωμάτων σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα GreenHouseBio.gr. Ένα φυτικό συμπλήρωμα με βρώσιμο χρυσό, για την απαραίτητη ενέργεια της καθημερινότητας! Τωρα, νιώστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες της καθημερινότητας!!! 

  • 16,10 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής βιταμίνης Gold Ad. Ox., σε ασυναγώνιστη τιμή από τα φυτικά συμπληρώματα του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr. Βιταμίνες με βρώσιμο χρυσό για την αντιμετώπιση οξειδωτικών καταστάσεων! Ο σύμμαχός σας στην αντιοξείδωση! 

  • 17,20 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής βιταμίνης Gold Cell, από το τμήμα φυτικών συμπληρωμάτων σε φοβερή τιμή στο βιολογικό κατάστημα GreenHouseBio.gr. Μια βιταμίνη με βρώσιμο χρυσό, που σας χαρίζει τα απαραίτητα εφόδια για μακροζωία! 

  • 15,90 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής βιταμίνης Gold Body, σε εξαιρετική τιμή από το τμήμα φυτικών συμπληρωμάτων του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr. Συμβάλλει στην καταπολέμιση του λίπους και στο αδυνάτισμα! Ο σύμμαχός σας στην απώλεια βάρους!!!

  • 15,70 € Σε Απόθεμα

   Αγορά Ελληνικής βιταμίνης Gold Gluco, από τα προϊόντα για Σάκχαρο & Διαβήτη, σε εξαιρετική τιμή από το βιολογικό κατάστημα GreenHouseBio.gr. Βιταμίνες με βρώσιμο χρυσό για την εξισορρόπηρη της εύρυθμης λειτουργίας των οργανισμών με σάκχαρο! 

  Προβάλλονται 1 - 16 από 61 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu