• -31%
Ultra Bromelain 1500mg 60ταμπ. Nature's Plus
search
  • Ultra Bromelain 1500mg 60ταμπ. Nature's Plus
  • Ultra Bromelain 1500mg 60ταμπ. Nature's Plus

Ultra Bromelain 60 ταμπλέτες 1500mg, Nature's Plus

5794
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κάθε ταμπλέτα περιέχει 1500 mg βρομελίνης μεγάλης ενζυματικής ενεργότητας. Υποαλλεργικό προϊόν.

45,48 €
65,92 €
με ΦΠΑ

Συνήθης Χρήση: Μία ταμπλέτα την ημέρα. (Oι ταμπλέτες είναι για κατάποση, όχι για μάσημα).

ΒΡΟΜΕΛΙΝΗ

Η βρομελίνη είναι ένα πρωτεϊνολυτικό ένζυμο (για την ακρίβεια: μίγμα πρωτεϊνολυτικών, κυρίως, ενζύμων) που προέρχεται από τον ανανά ή/και τα κοτσάνια ανανά. O ανανάς χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα σαν παραδοσιακό φάρμακο στις τροπικές περιοχές, για την υποβοήθηση της πέψης, την αποτοξίνωση του οργανισμού, τη βελτίωση της υφής του δέρματος και για την ταχύτερη επούλωση των πληγών. Η βρομελίνη είναι χρήσιμη, τόσο σαν εξαιρετικό πεπτικό βοήθημα, όσο και για μεγάλο φάσμα άλλων περιπτώσεων. Σε δυτικές χώρες η βρομελίνη χρησιμοποιείται θεραπευτικά από το 1957, έχουν δε δημοσιευθεί πάνω από 200 σχετικές μελέτες. Ορισμένες από τις πρώιμες μελέτες έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα, λόγω χρήσης εντεροδιαλυτών ταμπλετών ή/και ακατάλληλων δοσολογιών. Ιδιαίτερης αξίας είναι η αντιφλεγμονική δράση της βρομελίνης, δεδομένου ότι σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως ή εν μέρει τα αντιφλεγμονικά φάρμακα, χωρίς τις σοβαρές παρενέργειες που αυτά συχνά έχουν στο γαστρεντερικό σύστημα.

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

PHARMATRUST ΙΚΕ, 2310443666, 800682266, ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 54
Συγκατάθεση για cookie