heat greek-product
search

100% Βουβαλίσιο Καπνιστό Λουκάνικο 200g Φάρμα Κερκίνη

15943
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Εξαιρετικό προϊόν από 100% βουβαλίσιο κρέας. Ζυµώνεται µαζί µε κρεµµύδι και αγνά φυσικά µπαχαρικά. Περασµένο σε φυσικό έντερο, καπνισµένο σε ξύλο οξιάς.

4,70 €
με ΦΠΑ

Το βουβαλίσιο κρέας διακρίνεται για την πλούσια θρεπτική του αξία, καθώς αποτελεί σηµαντική πηγή σε σίδηρο, φώσφορο και Βιταµίνη Α και την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεϊνες.

Ένα σηµαντικό χαρακτηριστικό του, είναι τα χαµηλά λιπαρά του (1,3% – 1,8%), που το καθιστούν µία τροφή ιδανική για όλη την οικογένεια αλλά και για άτοµα µε ιδιαίτερες απαιτήσεις στη διατροφή τους (όπως αθλητές, άτοµα µε χοληστερίνη)

Oλοένα και περισσότεροι διαιτολόγοι προτείνουν την ένταξη του βουβαλίσιου κρέατος στην ηµερήσια διατροφή, εξαιτίας των µοναδικών ποιοτικών και διαθρεπτικών χαρακτηριστικών του.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie