

Παστουρμάς "άοσμος" , με αρώματα μπαχαρικών που δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τον κανονικό παστουρμά, αν και αφήνει μια διαφορετική επίγευση ενώ είναι και ελαφρά πιο αλμυρός (το "άοσμος" έχει να κάνει με την βαριά μυρωδιά που αφήνουν στο σώμα τα μπαχαρικά). Η επιτυχία στηρίζεται στην φυσική επεξεργασία του μίγματος που καλύπτει τον παστουρμά.Δοκιμάστε τον και θα σας πείσει.
Τα ΜΙΡΑΝ έχουν αρχίσει να παράγονται στον Πειραιά 1922 . Εκεί ο παππούς Μιράν με καταγωγή από την Καισάρεια της Καππαδοκίας , καταπιάστηκε με την τέχνη που γνώριζε περισσότερο από το καθετί : να φτιάχνει παστουρμά και σουτζούκι με όλη του τη μαεστρία και τα όλα τα μυστικά του .
Μετά από 90 χρόνια ζωής της επιχείρησης σκοπός παραμένει πάντα η αφοσίωση στην ποιότητα . Το μυστικό του Μιράν Κουρουνλιάν είναι πλέον γνωστό σε όλη την οικογένεια ....