heat greek-product
search

Sary Παριζάκι Vegan 330g

16346
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το π αριζάκι Sary παράγεται από μείγμα λαχανικών και μυρωδικών όπως, καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι, χυμός παντζαριού και πρωτεΐνη αρακά. Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας. Τα λιπαρά του είναι λιγότερα, αφού προέρχονται κυρίως από το ηλιέλαιο, το οποίο είναι η λιπαρή βάση του προϊόντος.

4,35 €
με ΦΠΑ

Κάθε προϊόν που κατασκευάζεται στα εργαστηρια αλλαντοποιίας Sary συνοδεύεται κι από μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που ταξιδεύει από τους Καραμανλήδες της Καππαδοκίας και από μία μικρή οικοτεχνία στο Αγιάσι των Αδάνων μέχρι τους πρόποδες του Φαλακρού στη Προσοτσάνη Δράμας.Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή για αλλαντικά που ξυπνούν παλιές γεύσεις . Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι και ατελείωτες δόσεις παράδοσης.Οι καταναλωτές πλέον στρέφονται σε φυτικά υποκατάστατα του κρέατος, αλλά διατηρούν την απαίτηση αυτές οι φυτικές εναλλακτικές να έχουν ανάλογη γεύση όσο έχει και το πραγματικό κρέας, αν όχι καλύτερη.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie