

Το π αριζάκι Sary παράγεται από μείγμα λαχανικών και μυρωδικών όπως, καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι, χυμός παντζαριού και πρωτεΐνη αρακά. Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας. Τα λιπαρά του είναι λιγότερα, αφού προέρχονται κυρίως από το ηλιέλαιο, το οποίο είναι η λιπαρή βάση του προϊόντος.
Κάθε προϊόν που κατασκευάζεται στα εργαστηρια αλλαντοποιίας Sary συνοδεύεται κι από μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που ταξιδεύει από τους Καραμανλήδες της Καππαδοκίας και από μία μικρή οικοτεχνία στο Αγιάσι των Αδάνων μέχρι τους πρόποδες του Φαλακρού στη Προσοτσάνη Δράμας.Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή για αλλαντικά που ξυπνούν παλιές γεύσεις . Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι και ατελείωτες δόσεις παράδοσης.Οι καταναλωτές πλέον στρέφονται σε φυτικά υποκατάστατα του κρέατος, αλλά διατηρούν την απαίτηση αυτές οι φυτικές εναλλακτικές να έχουν ανάλογη γεύση όσο έχει και το πραγματικό κρέας, αν όχι καλύτερη.