heat greek-product
Παστουρμάς από Μπούτι Μόσχου, Ελληνικός, Sary
search
  • Παστουρμάς από Μπούτι Μόσχου, Ελληνικός, Sary
  • Παστουρμάς από Μπούτι Μόσχου, Ελληνικός, Sary
  • Παστουρμάς από Μπούτι Μόσχου, Ελληνικός, Sary

Παστουρμάς από Μπούτι Μόσχου, Ελληνικός, Sary

4086
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Παστουρμάς καραμανλίδικος από μπούτι μόσχου .Προϊόν ωρίμανσης και ξήρανσης . O απόλυτος παραδοσιακός ανατολίτικος μεζές φτιαγμένος με πολύ μεράκι από τα καλύτερα συστατικά στο εργαστήριο της Sary στην Προστοτσάνη Δράμας .

33,90 € / kg
με ΦΠΑ

Κάθε προϊόν των εργαστηρίων αλλαντοποιίας Sary το συνοδεύει και μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που ταξιδεύει από τους Καραμανλήδες της Καππαδοκίας και από μία μικρή οικοτεχνία στο Αγιάσι των Αδάνων μέχρι τους πρόποδες του Φαλακρού στη Προσοτσάνη Δράμας. Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή για αλλαντικά που ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής. Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι με ατελείωτες δόσεις παράδοσης. Αυτή είναι η συνταγή των αλλαντικών Sary!

Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie