Καβρουμάς Παραδοσιακός Βουβαλίσιος, Ελληνικός, Φάρμα Κερκίνη
Παρασκευάζεται με βάση παραδοσιακή συνταγή και περιέχει 80% βουβαλίσιο κρέας, 15% μοσχαρίσιο και 5% φυσικά μπαχαρικά, όπως μαύρο πιπέρι ολόκληρο σε κόκκους αλλά και φρέσκα μυρωδικά που συνδυάζονται μοναδικά σε αυτό το παραδοσιακό έδεσμα. Ένας απολαυστικός συνδυασμός με υψηλή διατροφική αξία και άρωμα ελληνικό . Η αναγραφόμενη τιμή είναι ανά κιλό.
Παραδοσιακή συνταγή φερμένη από τους πρόσφυγες του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης.
Η διατροφική του αξία του βουβαλίσιου καβουρμά είναι μοναδική καθώς περιέχει 30gr/100gr πρωτεΐνη και μόλις 4% λιπαρά! Ένα απολαυστικό έδεσμα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Η Kerkini farm, η οικογενειακή φάρμα του Βασίλη Παπαδόπουλου δημιουργήθηκε το 1999 και λειτουργεί ως η μοναδική κάθετη μονάδα εκτροφής & επεξεργασίας βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις της, βρίσκονται δίπλα στη λίμνη Κερκίνη του Ν. Σερρών, προστατευόμενο υγροβιότοπο, από τη Διεθνή Συνθήκη Ramsar, ιδανικό περιβάλλον για τη διαβίωση των βουβαλιών. Η εκτροφή τους, σε ένα περιβάλλον με τόσο πλούσια και αρωματική πανίδα δίνει στο κρέας τους μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη γεύση. Η kerkini farm, απέσπασε στην 1 η της συμμετοχή στην Πανελλήνια Έκθεση προϊόντων κρέατος Meat days 2013, 7 βραβεία ποιότητας. Με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, με αφοσίωση στην παράδοση, αλλά και με κύριο κριτήριο τις σύγχρονες τάσεις για σωστή και ισορροπημένη διατροφή, δημιουργεί και φέρνει στο οικογενειακό τραπέζι, τα πιο γευστικά προϊόντα βουβαλίσιου κρέατος, που διακρίνεται για την πλούσια θρεπτική του αξία.
- Origin
- Greek
- Vegan
- Όχι
- Bio
- Όχι