snow greek-product bio-product
search

Βιολογικό Σουτζουκάκι Ανατολής Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής 320g Genes & Nature

16087
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Από βιολογικό βόειο κρέας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Mε χαμηλά κορεσμένα και συνολικά λιπαρά. Χωρίς συντηρητικά, από ζώα ελεύθερης βοσκής. Πηγή αντιοξειδωτικών πολυφαινολών ελιάς | Πηγή σιδήρου | Περιέχει λινολενικό οξύ

14,40 €
με ΦΠΑ

Στόχος της Genes & Nature είναι η παραγωγή προϊόντων κρέατος, από το λιβάδι στο πιάτο, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, απαλλαγμένα από συντηρητικά, πρόσθετα, κατάλοιπα φαρμάκων και με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Πρώτο πλεονέκτημα της προσπάθειας είναι η εκτροφή ζώων ντόπιων φυλών, προσαρμοσμένων στους Ελληνικούς βοσκοτόπους στους οποίους ζουν και εξελίσσονται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Η ορεινή Ελλάδα με την τεράστια βιοποικιλότητά της, είναι το δεύτερο πλεονέκτημα, αφού η πλούσια και μοναδική ελληνική χλωρίδα, εξασφαλίζει την φυσική και ομαλή ανάπτυξη των ζώων. Ακολουθώντας παραδοσιακούς τρόπους εκτροφής και προσφέροντας στα ζώα μόνο όση φροντίδα χρειάζονται, εξασφαλίζεται για τον καταναλωτή, μια μοναδική γευστική εμπειρία

Origin
Greek
Bio
Ναι
  • Βιολογικό Βόειο κρέας 82%
  • Νερό
  • Φρυγανιά
  • Καρύκευμα
  • Αλάτι
  • Εκχύλισμα ελιάς

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από: Σουσάμι, σινάπι, σέλινο, σόγια, αυγά και ξηρούς καρπούς.

Καταναλώνεται μαγειρεμένο
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18o C

Θρεπτική αξίαΑνά 100g
Ενέργεια 530 kJ / 127 Kcal
Λιπαρά 2,5 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1,0 g
Υδατάνθρακες 8,1 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0,0 g
Πρωτεΐνες 18,0 g
Αλάτι 1,8 g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie